Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Egy nagyon jó külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egy nagyon jó külsejű és intelligens lánynak azért már jó esélyei vannak ugye? Tegyük fel az egyetlen "hibája", hogy lassan lehet meghódítani őt, meg elég félénk.

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Le van írva..

És mi van akkor, ha igaza van és tényleg okos és szép?

Akkor hazudjon neked?

-Okos vagy.

-Nem.

*taps**taps*

Mégis miért erény a szerénység?

Nem érdekel, ha valaki nem szerény, csak legyen is képes alátámasztani az állítását és ne nézzen le másokat.

2011. nov. 28. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem éltem eleget, de nem találkoztam eddig olyan valójában okos emberrel, aki ezt állította volna magáról.

Ez, hogy én okos és szép lány vagyok, egy egyszerű kis nőre jellemző megnyilvánulás, akinek ezt jól meg is tudjuk magyarázni, mivel általában pont a kis butussága miatt szeretné hallani, hogy milyen okosnak tartják őt a férfiak. Aztán miután kifejtem mennyi mindenben látom tehetségesnek, ez a kis lelkét ez annyira megnyugtatja, hogy boldogan választ magának egy olyan okos férfit, aki meglátja azt a hatalmas tudást benne, amit mások nem fedeznek föl. Ilyen egyszerűen működnek.

2011. nov. 29. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!