Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet még találni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még találni normális csajokat akik komoly kapcsolatot akarnak és 18 év körüliek?

Figyelt kérdés

Próbálkozom most társkereső oldalakkal is, de inkább személyesen szeretek ismerkedni. A beszédemmel, humorommal és kinézettemmel sincs baj.

Az a helyzet hogy a legtöbb lány csak alkalmi vagy nagyon laza kapcsolatot akar.. akik meg normálisnak tűnnek ők meg már foglaltak. Én is elég fiatal vagyok de már unom a laza "kapcsolatokat" és jól esne ha végre találnék egy olyan lányt aki szerelemre is vágyik..

Szóval nem vagyok itthon ülős, szeretek sétálni meg rendezvényekre járni és hasonlók.. és többnyire az előbb leírtakat tapasztaltam.

A hülye válaszok nem érdekelnek, csak komoly válaszokat várok.

2011. nov. 28. 13:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
14:20 Hozzád képest mindenki kispiskóta. Azért remélem nem veszítjük el az arcunkat.. kis apa komplexusban szenvedő pici fiú. valószínű mindenkinél keményebb vagy, őleg ha hárman haverokkal megtámadtok valakit talán még sebet is ejtetek rajta. Nem tetszik a kérdésem? Nem muszáj ide piszkítani mert nem vagyunk kíváncsiak rád Mr. Gengszter :)
2011. nov. 28. 17:07
 22/25 Juci94 válasza:
Szia! Személy szerint és is komoly kapcsolatot keresek, csak még nem találtam meg azt, akivel ez lehetséges lenne. Ha valakivel egy hullámhosszon vagytok, akkor szerintem az esetek többségében komoly kapcsolat lesz belőle egy idő után. Ezt tényleg nem lehet az elején elhatározni, bár szerintem nem árt megbeszélni a másikkal, hogy nemcsak egyéjszakás kalandot szeretnél.
2012. júl. 30. 22:59
 23/25 anonim ***** válasza:

Igen lehet.

Csak nem olyan lányokat kell keresni akik folyton bulizgatni járnak. /hagy ne részletezzem, hogy miért/ Azok közül egyik se megbízható és hidd el, nem keres komoly kapcsolatot.

2013. jan. 29. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:

18 vagyok (illetve pár hónap múlva 19), normális csajnak tartom magam, és komoly kapcsolatot szeretnék. Szóval a kérdésedre a válasz:Igen :D Az már más kérdés, hogy én is foglalt vagyok

Am nem olvastam végig az összes hozzászólást, de szerintem a 9-esnek igaza van pár dologban. Az okés, hogy te tudod, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, de ez elég ha abban nyilvánul meg, hogy flörtölsz meg hasonlók minden lánnyal. Egyébként viszont tényleg az a jó, ha az elején még teljesen lazán állsz a dologhoz, hogy akármi kialakulhat, de ha nem, az se baj. Szerintem ezt nagyrészt érezni is szokták a csajok, hogy a srác görcsösen kapaszkodik belé, mert már annyira vágyik egy kapcsolatra, vagy csak jól akarja érezni magát (nem olyan értelemben..), aztán lesz ami lesz. Szóval lazaság, ez az én tanácsom ilyen helyzetben.

18/L

2013. jan. 30. 16:18
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem szoktam görcsölni az már biztos :D
2013. jan. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!