Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még találni normális csajokat akik komoly kapcsolatot akarnak és 18 év körüliek?
Próbálkozom most társkereső oldalakkal is, de inkább személyesen szeretek ismerkedni. A beszédemmel, humorommal és kinézettemmel sincs baj.
Az a helyzet hogy a legtöbb lány csak alkalmi vagy nagyon laza kapcsolatot akar.. akik meg normálisnak tűnnek ők meg már foglaltak. Én is elég fiatal vagyok de már unom a laza "kapcsolatokat" és jól esne ha végre találnék egy olyan lányt aki szerelemre is vágyik..
Szóval nem vagyok itthon ülős, szeretek sétálni meg rendezvényekre járni és hasonlók.. és többnyire az előbb leírtakat tapasztaltam.
A hülye válaszok nem érdekelnek, csak komoly válaszokat várok.
Sajnálom ha nem érted, a többiek megértették :)Lehet hogy nem fogalmaztam meg eléggé, de nem akartam egy regényt írni, hogy kifejtsem magam, mert a legtöbben:
1. talán fárasztónak tartották volna és nincs sok idejük
2. valószínű tudja a többség mire akarok kilyukadni
Sajnálom hogy nem sikerült megértened, de a válaszolók többsége megtudta:) Lehet hogy nem fejeztem ki magamat teljesen, de nem akartam egy regényt írni mert:
1. Lehet hogy nincs kedvük és/vagy idejük végig olvasni ha látják miről van szó.
2. Így is megértette az emberek többsége mire akarok kilyukadni.
nekem eddig nem volt komoly kapcsolatom, csak olyan, amiben jól éreztem magam, hosszabb távon tartott, de nem úgy kezdtük, hogy odamentünk egymáshoz és kijelentettük, hogy most aztán komoly kapcsolatot akarunk egymástól
az egyszerűen kialakult és mindvégig lazák tudtunk maradni
Szánalmasak az ilyen fiúk, akik nyavalyognak, hogy senkinek nem kellenek és itt könyörögnek megerősítésért.
Szeretsz sétálni meg rendezvényekre járni, ez aztán olyan, amire a nők rávetik magukat :P
A laza kapcsolatokból eleged van? Ezek szerint annyi nőt szerzel magadnak, amennyit akarsz, akkor talán nem kellene panaszkodni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!