Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányoknak miért az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányoknak miért az ilyen szőke jófiúk tetszenek? De mindegyiknek.

Figyelt kérdés

Aki azt írja, hogy nem tetszik, sztem az hazudik. Mert csak ilyeneket látok lányokkal járni.

[link]

2011. nov. 27. 11:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Még egy mindentudó kérdező, aki azt hiszi, jobban ismeri a többmilliárd nőt, mint ők maguk saját magukat. Az 'aki mást mond, hazudik"-duma egyértelmű jele az ostobaságnak. A nőknek nem csak az ilyenek kellenek, hanem te nem. Van különbség.
2011. nov. 27. 12:09
 22/31 anonim ***** válasza:

Úúúristen!!

Gondolom tizenéves lehetsz:) Igazából sajnálom ezt a korosztályt,elnézve pár egyedet én néha attól is zavarba jövök,hogy ő most lány vagy fiú!:D

Ilyen korban még számít a külső(sokaknál); mint ahogy a fiúknál is szempont a Barbiee baba style!

Aztán a lányok rájönnek,semmit sem ér a babapofi,mert hazudik,mindenkivel flörtöl és őt kielégíti az hogy szép és a barátnője is szép,és jól mutatnak együtt.

És mikor erre rájön akkor felkiált:

Kit érdekel,hogy néz ki??Milyen színű a haja?!

Áradjon belőle a férfiasság,remegjen a lábam ha ránézek,szeressen és csak engem senki mást!! legyen vad!! de a szemében legyen ott a gyengeséég...áááh, beindult a fantáziám:D

SZóval nyugi,öcskös,csak fel kell nőni!:)

2011. nov. 27. 12:11
 23/31 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a édesanyádat és a nagyit is.

Elmondják Neked,hogy "100 kiló alatt nem is férfi a férfi".

Persze ilyen súlyhoz illik 190 magasnak is leni ...

A hajszín már csak másodlagos tényező.

:p))

2011. nov. 27. 12:33
 24/31 anonim ***** válasza:
A francokat mondják, apa és a papa is tök vékony férfi, ez ugyanolyan barom általánosítás, mint hogy minden csajnak a szőke buzzancsok tetszenek.
2011. nov. 27. 12:36
 25/31 anonim ***** válasza:
Fúj. Nekem egyáltalán nem jön be. Alapból nem tetszenek a szőkék, a sötét hajúakra bukom, de szeretem a szép arcot. A szem a hangsúlyos.
2011. nov. 27. 12:36
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszenek e szőke fiúk, én inkább a sötét haj+sötét szemet részesítem előnyben. De Gyurcsík Tibi nagyon helyes mert JÓ KISUGÁRZÁSA van ami a legfontosabb NEKEM!!!
2011. nov. 27. 12:37
 27/31 anonim ***** válasza:

Baromi jó kérdés. Nekem nem tetszenek, és nem hazudok. :))

16/L

2011. nov. 27. 12:49
 28/31 anonim válasza:
blee nekem nem tetszik ez a srác :)
2011. nov. 27. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez azért nem igaz... nekem most egy sötét hajú fiú tetszik és lány vagyok, a jófiús stílus meg úgy alapból soha nem jött be :D
2011. nov. 27. 18:42
 30/31 anonim ***** válasza:

én megértem bizonyos mértékben a kérdezőt abban amikor azt éllítja, hogy az összes lány csak ilyenekkel jár. én is megfigyeltem ezt, tényleg ugy hat, mintha mindegyik egy divatmajommal lenne, de ez csak azért, mert pont rájuk fókuszálsz, ha jobban megfigyeled, mégsincsenek annyian.

Nekem ez a fiú abszolút nem tetszik. Ebbe mi a férfi? Én ilyen téren a múltban élek, amikor a fiúk udvaroltak és férfiasan viselkedtek és nem az volt a problémájuk mint a fiú oszt.társaimnak, hogy otthonhagyta a hajvasalóját vagy elkésik a szoliból..

nekem álmaim fiúja hosszúhajú, esetleg borosta vagy kis szakál az alsó ajka alatt, valamilyen harcművészetet tanuljon, történelem vagy valami más érdekelje, és rendes zenét hallgasson (amiben hangszerrel játszanak, nem csak számitógép kell hozzá). ja és legyen azért udvarias.

majd megállt az eszem amikor az osztállyal mentünk egy programra és sokat kellett gyalogolni. amikor végre megállhattunk, volt a közelben egy pad és a fiúk ahelyett, hogy az oszt.főnöknőnek kinálták volna a helyet, rögtön lehüppentek és mentek iPhonozni...mi lányok pedig ott álltunk fölöttük. később persze a kivételes lányocskák lecsücsülhettek az ölükbe.

na mindegy, talán csak nekem nagyon z elvárásaim... persze nem kell a fiúnak pont olyannak lenni, mint ahogy leirtám, de azért kb. de ilyet úgy sem találok ugyhogy ... :D

bocs, hogy ilyen hosszú, de ha már te is fel voltál háborodva, én is leirtam sérelmeimet :P

17/L

2011. dec. 7. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!