Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha törlöm magam facebookról? (az ismeretlenek ismerkedő szövege miatt) L/18
a ciki az, ha nem tudod beállítani a biztonsági beállítások között, hogy vadidegenek ne jelölhessenek és ne írhassanak neked üzenetet
én fenn vagyok, beállítottam mindent úgy, ahogy jónak érzem, csak olyan képeket töltök fel magamról, amiket bármikor bátran vállalok - és csak az ismerőseimmel tartom fenn a kapcsolatot facebook segítségével
arra pedig szerény véleményem szerint nagyon jó
kedves kérdező két választásod van:
törlöd magad és talán van esélyed visszafordulni a vakvágányról az ember felé...
nem törlöd magad:
gyökér maradsz :D
Akkor a véleményem:
1. mitől lenne kötelező mindenkinek fent lennie facebookon? Attól, mert 18 éves lány vagy.. ha te ezt az internetes szolgáltatást nem használod, a te szuverén jogod. Ha úgysem használod, akkor nem fog hátrányosan érinteni, ha nem vagy fent. Ha meg mégis meggondolod magad, legfeljebb újra regisztrálsz.
2. Úgy tudom, lehet szabályozni, hogy kik küldhetnek üzenetet, kik jelölhetnek ismerősnek, stb. Minden adatodat csak az ismerősök számára teszel láthatóvá, aztán beállítod, hogy kívülről ne küldhessenek üzenetet, meg ne jelölhessenek, és garantált, hogy nem fognak tudni zaklatni. :) Adatvédelmi beállítások (jobb felső sarokban a lefele nyílra katt), ott a "Hogyan lépsz kapcsolatba" mellett beállítások szerkesztése, és ott be lehet egész jól állogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!