Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha törlöm magam facebookról? (az ismeretlenek ismerkedő szövege miatt) L/18
ismeretlen pasik ismerkedő üziket írnak? mily meglepő :D
ha nem írnának miként várnád el hogy legyen pasid? (leszarom ha most van) :)
Szerintem nem lenne furcsa, végülis az iwiw-ről is azt tartották pár éve, hogy mekkora ciki, ha nem vagy fent, ma meg már az a furcsa, ha valaki még fent van, annyira visszaesett a használata a facebook miatt.
Én is megszüntettem a facebook fiókomat adatvédelmi okokból. Egyszerűen nem szeretném, ha a képeim, adataim ott lennének a szervereiken, miután töröltem, azután sem törlik őket.
Meg a sok ismerkedő üzenetet is meguntam.
Mióta töröltem magam, több a szabadidőm, amit értelmesebben tudok eltölteni, mint facebookozással.
Ha akarod, töröld magad, bármikor újra regisztrálhatsz, ha meggondolod magad.
19/L
3. agyhalál!
biztos,hogy nem facebookon ismerkednék
Sztem nem ciki, nekem sincs egy ilyen rendszeren sem profilom... max ha üzenetet akarnak neked küldeni ismerősök akkor az nehezebb..
21 F(öldszint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!