Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit vártok el 1 fiútol akiről sejtitek hogy hatással vagytok rá?
Figyelt kérdés
sztem a lány sejti hogy én többet szeretnék mint barátság de én elég bizonytalannak érzem őt. mit várna el tőlem hogy legyen nála esélyem? (7végére akartam elhívni 1 kertipartira ahová el is jönne csak jövőhéten szóbelizik és tanulnia kell, azazutáni héten meg én szóbelizek, tehát az meg nekem nem jó. de úgy érzem hogy ha eljönne akkor sikerrel járnék. de az még 2 hét... mit tegyek?2009. máj. 12. 18:45
1/4 anonim válasza:
Abból amit leírtál, úgy tűnik, te is sejted, hogy sínen van a dolog. Két hét nem nagy idő! Van, akinek hónapokat kell várnia egy megfelelő alkalomra. Tanulgass, türelem:)
2/4 anonim válasza:
hívd el fagyizni közvetlenül a szóbelije után :) akkor megbeszélhetitek h hogy sikerült neki, és akkor még neked se olyan gáz, mert 1 heted van még készülni és az a pár óra meg igazán belefér :)
aztán csak bátran ;)
3/4 A kérdező kommentje:
és addig? már nem beszéltem vele 2 napja. Gáz ha felhívom hogy találkozzunk?azt mondta nagyon kevés ideje van... de azt se akarom hogy túl hamar megbizonyosodjon rola h mit érzek (mármint ameddig nem tudok "semmit se tenni")
2009. máj. 12. 20:27
4/4 anonim válasza:
Hívd fel a szóbelije előtti napon, kívánj neki sok szerencsét, és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve fagyizni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!