Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért pánikolok a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pánikolok a férfiaktól?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok ha le kéne írni magam átlagosnak mondanám. Még nem volt barátom, de akár hányszor megtetszek egy fiúnak és találkozni szeretne velem én mindig bepánikolok és azonnal lefújom. A másik meg ha nekem tetszik egy fiú előtte nem tudok se beszélni se pedig normálisan megállni és az nem éppen kellemes. A válaszokat előre is köszönöm :D
2011. nov. 26. 02:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na én ugyanilyen vagyok! :D

Hol laksz? :)

18/f

2011. nov. 26. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem a rózsaszín a kedvenc színem"

akkor még szerencse, hogy az elméletem le se írtam

2011. nov. 26. 16:05
 13/15 A kérdező kommentje:

14:24 hát akkor úgy látszik nem csak lányok járhatnak így :P

Mauˆ nyugodtan írd le az elméleted mert most már érdekel legfeljebb ha nem igaz nem veszem magamra bár ez a "rózsaszín" kijelentés szerint valami álmodozó gyerekes lányt gondoltál valószínű, de csak találgattam.

2011. nov. 26. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:

igen, telibe. valami olyasmit akartam kihozni belőle, hogy félsz, hogy egy srác egy kapcsolattal vagy többel, véget vet a "gyerek" státuszodnak.

de akkor ez nagyon mellé lőttem

2011. nov. 26. 23:56
 15/15 A kérdező kommentje:
ja hát ettől nem kell tartani :D
2011. nov. 27. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!