Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy fiú egy lánynak se jön be?
Figyelt kérdés
Eddig csak 1 lánnyal volt dolgom és nem nagyon rajonganak értem a lányok, elkerülnek messzire, ebből arra következtetek, hogy ronda vagyok. Lehet ez ellen tenni vmit? Lehet esélyem vha is egy lánynál? :( 17/F2011. nov. 26. 00:33
11/16 anonim 

válasza:

Én felteszem a kezem virtuálisan.
Megy itt a nyafi a sok kis p*csöstől, akik 15-21 évesen már hangos kaffantásokkal adják a világ tudtára, hogy "ők nem kellenek a lányoknak", ezzel a saját szánalmasságukat bizonyítják. Ha élőben is ilyenek vagytok, akkor csakis EZ az oka, hogy nincs csajotok.
Nőjetek föl előbb. Aztán ne "lányt" keressetek, hanem "nőt". Egészen más az értékrendje egy nőnek, mint egy kiscsajnak.
12/16 anonim 

válasza:

Lehetséges, én vagyok az élő példa rá.
F26
14/16 anonim 

válasza:

Menj el kondiba, lökd ki magad tömegnövelőkkel 2-3 év alatt és lesz csajod bőven. De ahhoz is az kell, hogy nagydumás legyél. Ha az vagy és izmos is, akkor lesz csajod.
15/16 anonim 

válasza:

Igen, lehetséges. De tehetsz ellene. Próbáld magadból kihozni a maximumot, és ne görcsölj folyamatosan azon, hogy nem kellesz senkinek. Próbáld szeretni az életet, légy vidám. Ez dob a kisugárzásodon is, és végül találsz valakit. :))
16/16 anonim 

válasza:

Ahoz hogy nőt találj magadnak szükséged lesz időre és pénzre.
Vayis
Nő=Idő x Pénz
Mivel az idő pénz,ezért
Nő= Pénz x Pénz
Nő= (Pénz)²
Mivel a Pénz minden probléma gyökere
Pénz=√Probléma
Vagyis
Nő=(√Probléma)²
Ezáltal
Nő=Probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!