Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges az, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy fiú egy lánynak se jön be?

Figyelt kérdés
Eddig csak 1 lánnyal volt dolgom és nem nagyon rajonganak értem a lányok, elkerülnek messzire, ebből arra következtetek, hogy ronda vagyok. Lehet ez ellen tenni vmit? Lehet esélyem vha is egy lánynál? :( 17/F
2011. nov. 26. 00:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én felteszem a kezem virtuálisan.

Megy itt a nyafi a sok kis p*csöstől, akik 15-21 évesen már hangos kaffantásokkal adják a világ tudtára, hogy "ők nem kellenek a lányoknak", ezzel a saját szánalmasságukat bizonyítják. Ha élőben is ilyenek vagytok, akkor csakis EZ az oka, hogy nincs csajotok.

Nőjetek föl előbb. Aztán ne "lányt" keressetek, hanem "nőt". Egészen más az értékrendje egy nőnek, mint egy kiscsajnak.

2011. nov. 26. 02:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehetséges, én vagyok az élő példa rá.

F26

2011. nov. 26. 02:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyen vagyok.
2011. nov. 26. 08:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj el kondiba, lökd ki magad tömegnövelőkkel 2-3 év alatt és lesz csajod bőven. De ahhoz is az kell, hogy nagydumás legyél. Ha az vagy és izmos is, akkor lesz csajod.
2011. nov. 26. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. De tehetsz ellene. Próbáld magadból kihozni a maximumot, és ne görcsölj folyamatosan azon, hogy nem kellesz senkinek. Próbáld szeretni az életet, légy vidám. Ez dob a kisugárzásodon is, és végül találsz valakit. :))
2011. nov. 26. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahoz hogy nőt találj magadnak szükséged lesz időre és pénzre.

Vayis

Nő=Idő x Pénz

Mivel az idő pénz,ezért

Nő= Pénz x Pénz

Nő= (Pénz)²

Mivel a Pénz minden probléma gyökere

Pénz=√Probléma

Vagyis

Nő=(√Probléma)²

Ezáltal

Nő=Probléma

2011. nov. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!