Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges az, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy fiú egy lánynak se jön be?

Figyelt kérdés
Eddig csak 1 lánnyal volt dolgom és nem nagyon rajonganak értem a lányok, elkerülnek messzire, ebből arra következtetek, hogy ronda vagyok. Lehet ez ellen tenni vmit? Lehet esélyem vha is egy lánynál? :( 17/F
2011. nov. 26. 00:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Most már ha van pénzed, megoldhatod azt hogy a saját szemedbe ne legyél ronda...ettől függetlenül mások majd tarthatnak rondának, ezt a megoldást plasztikai műtétnek hívják... DE olyan nincs, hogy ne tetszenél egy lánynak se, biztos tetszeni fogsz valakinek, csak légy pozitív, vidám és ne otthon ülj egyedül.
2011. nov. 26. 00:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Üdv a klubban:D:D:D
2011. nov. 26. 00:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Hidd el sajnos lehetséges.Pont ugyanebben a helyzetben vagyok és én se tudok ellene tenni.Erre csak egy megoldás van:várni hogy jöjjön egy olyan lány akinek tetszünk.
2011. nov. 26. 00:40
 4/16 A kérdező kommentje:
Nincs 1 vasam se. Komoly kapcsolatot akarok, van belsőm, kedves vagyok, ahol tudok segítek, de ez a kutyát nem érdekli, mert csak a pénz és a kinézet a fontos :(
2011. nov. 26. 00:40
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem mindig!

persze,hogy van esélyed. Lehet,hogy sokaknál a külső fontosabb,de egy idő után kiábrándulnak,mert látják hogy, belül üres az illető.(nem mindig üres persze,de legtöbbször ilyenek a tizenéves divatb.zik. senkit nem akarok sérteni,bocsánat,de így látom nagyrészüknél.)

Amúgy meg lehet,hogy csiszolni kéne a csajozós éneden.:)

2011. nov. 26. 00:47
 6/16 anonim ***** válasza:

nah nekem egy se oszt jól nézek ki xd Szar ügy

F18

2011. nov. 26. 00:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Jajj ne nyafogjatok már.

Rohadtul nem a pénz és a kinézet számít, mit vennél a csajodnak 17 évesen, őszintén? Nyaralót? Egy randin egy lány max annyit kér, hogy fizesd ki a kajáját, vagy azt se, mert ez inkább idősebb korban szokás. Ha most nem jössz be a lányoknak, dolgozz magadon, lehet később tarolni fogsz.

Kinézet ügyben meg elég sokat dolgozhat mindenki magán sportolással, normális tisztálkodással.Belsőleg még többet.

2011. nov. 26. 01:13
 8/16 anonim válasza:

te vagy az Szabi?

de most komolyan:DDDDDD

2011. nov. 26. 01:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Tegye fel a kezét - virtuálisan - ki unja már a sok csúnya vagyok, ezért nem kellek senkinek rinyálást.

Szedjétek már össze magatokat basszátok meg! Hány olyan alacsony, visszataszító, f.szakalap járkál odakint, akiknek akkora pofájuk van, hogy hihetetlen?

2011. nov. 26. 01:39
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó,van benne valami :)
2011. nov. 26. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!