Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pénzen és a jó autón kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénzen és a jó autón kívül mivel lehet még csajozni?

Figyelt kérdés
azt vettem észre, h már az egyszerűbb lányoknak se számítanak az igazi emberi értékek. nem hogy a csinosabbaknak, szebbeknek
2011. nov. 25. 00:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha nem torz a kinézeted: pl.: púpos, meg ilyenek, akkor biztos, hogy fogsz találni.

Nem hiszem el, hogy ezzel a felfogással egyedül lennék. Az én esetemben a párom és én köztem már az elején volt szikra. DE! Egyáltalán nem a zsánerem (ha van egyáltalán ilyen). Persze, jól néz ki, de vártam, amíg kicsit megismerem a belsőjét is.

Mert hiába valaki kívülről tökéletes, lehet belülről rohadt a lelke valakinek.

De nem így lett:)

2011. nov. 25. 15:10
 32/37 anonim ***** válasza:

Szóval hgy írjam! Volt olyan ember az életemben (persze csak plátói, kis 16 éves voltam), aki kívülről csillagos ötös volt, de belülről... le lehetne köpni.

A páromat nem máshoz hasonlítottam, nem is az elképzeléseimhez, hanem a személyisége érdekelt nagyon. Természetesen most, miután megismertem ő az álompasim, és soha nem hagynám el :)

2011. nov. 25. 15:14
 33/37 anonim ***** válasza:
64%-os könyörgöm írd már le, te mitől vagy olyan ronda, mert el nem tudom képzelni, hogy genetikailag lehet valaki olyan, hogy SENKINEK ne kelljen...vagy hogy ne lehetne rajta segíteni.
2011. nov. 25. 15:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Csak néhány a sok közül: kicsi vagyok, görbe a hátam, hatalmas és görbe az orrom, karikás és beesett a szemem, de ezen kívül van még rengeteg hibám. Mind már önmagában is kizáró ok a legtöbb lánynál, együtt pedig már mindenkinél.
2011. nov. 25. 15:33
 35/37 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb itt nyekeregni, mint beismerni, hogy "igen balf@sz vagyok, ezért nem találok nőt magamnak".
2011. nov. 25. 15:40
 36/37 anonim ***** válasza:

A görbe háton és a beesett szemeken egész biztosan lehet segíteni...

Az előbbin orvossal (ha pl. gerincferdülés vagy rossz tartás miatt, akkor tornával), az utóbbin meg helyes táplálkozással, sok vitaminnal és megfelelő mennyiségű alvással.

A nagy orr meg ne hidd, h gond, egyik barátnőm pasijának is akkora orra van mint a bazilikakilincs :D Nem is szép szerintem a srác, de ő odáig van érte.

Csak annyit akarok mondani, hogy ne add fel, hanem inkább próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet. Nem szabad beletörődni és keseregni rajta, mert az nem vezet sehová!

2011. nov. 25. 16:24
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Ésszel barátom és vidámsággal.

Mindenki ezzel a szemét emberek és mocsok világ dumával jön nekem, de ez hülyeség. Én akárkire mosolygok az visszamosolyog rám, akárki felé kinyújtom a kezem, elfogadja a segítségemet.

Olyanok az emberek és a világ, amilyennek látni akarod.

Nem minden ember szemét és léteznek még olyan nők, akik előtt a világ nem egy anyagi játszma.

2011. nov. 25. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!