Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzen és a jó autón kívül mivel lehet még csajozni?
Figyelj, ha nem torz a kinézeted: pl.: púpos, meg ilyenek, akkor biztos, hogy fogsz találni.
Nem hiszem el, hogy ezzel a felfogással egyedül lennék. Az én esetemben a párom és én köztem már az elején volt szikra. DE! Egyáltalán nem a zsánerem (ha van egyáltalán ilyen). Persze, jól néz ki, de vártam, amíg kicsit megismerem a belsőjét is.
Mert hiába valaki kívülről tökéletes, lehet belülről rohadt a lelke valakinek.
De nem így lett:)
Szóval hgy írjam! Volt olyan ember az életemben (persze csak plátói, kis 16 éves voltam), aki kívülről csillagos ötös volt, de belülről... le lehetne köpni.
A páromat nem máshoz hasonlítottam, nem is az elképzeléseimhez, hanem a személyisége érdekelt nagyon. Természetesen most, miután megismertem ő az álompasim, és soha nem hagynám el :)
A görbe háton és a beesett szemeken egész biztosan lehet segíteni...
Az előbbin orvossal (ha pl. gerincferdülés vagy rossz tartás miatt, akkor tornával), az utóbbin meg helyes táplálkozással, sok vitaminnal és megfelelő mennyiségű alvással.
A nagy orr meg ne hidd, h gond, egyik barátnőm pasijának is akkora orra van mint a bazilikakilincs :D Nem is szép szerintem a srác, de ő odáig van érte.
Csak annyit akarok mondani, hogy ne add fel, hanem inkább próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet. Nem szabad beletörődni és keseregni rajta, mert az nem vezet sehová!
Ésszel barátom és vidámsággal.
Mindenki ezzel a szemét emberek és mocsok világ dumával jön nekem, de ez hülyeség. Én akárkire mosolygok az visszamosolyog rám, akárki felé kinyújtom a kezem, elfogadja a segítségemet.
Olyanok az emberek és a világ, amilyennek látni akarod.
Nem minden ember szemét és léteznek még olyan nők, akik előtt a világ nem egy anyagi játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!