Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kínai lánnyal ismerkedni Bp-n?
nem poénok érdekelnek, hogy tajvanban meg ilyenek
hanem komolyan, egyáltalán nyitottak e fehéremberre?
Első válaszoló ne lopd má a válaszomat mert felhúzlak szárazon XDDDDDD ♥♥♥
Kérdező: Dzsó city-n .
Kínai kajáldába?Kínai piacon?
Ha műveltet szeretnél akkor az egyetemek Erasmus részlegén.
Pl. a PTE-n szokott olyan lenni hogy az idejött Erasmusos egyetemistákkal megismerkedhetsz. Vagy pl. PTE-ÁOK-on rengeteg ferde szemű van, meg alapból sok külföldi, mivel van angolul is és németül is képzés. Annyira vagány amikor reggelente bemegyek az udvarra, mintha nem is Magyarországon lennék, én imádom.
szoptad.
kici kinai cajszinak nem kell a fehér férfi.
komolyra fordítva... nem nyitottak mert már mindegyik úgy jön ide, hogy van minimum 3-4 gyereke és alig töltötte be a 18-at. Van 1 férje és ..ennyi tehát a kínaiak már családosan jönnek ide mo-ra.
a másik felállás pedig az, hogy idejönnek családosan tegyük fel egy idősebb kínai házaspár akinek van 1 szép 16-17-18 éves lánya aki már perfektre vágja a magyart.....na ez 1 jó kérdés, hogy mit szólnának a szülők meg maga a csaj mit szólna ehezz.
én azt mondom, hogy ha fiatal és mitomén egyetemre vagy fősulira jár akkor lehet róla szó.
de ha discokban látsz ázsiai nőket azokat simán megkaphatod szerintem ilyen téren azok ugyan olyanok mint a magyar ribik.
ui: dolgoztam kínaiaknak.....jómagam is beleszerettem a helyi virágárus lányba akit Su-nak hívták.
olyan hosszú volt a haja....a combjáig ért....aztán kiderült, hogy van 2 gyereke...1 világ omlott össze bennem ott is hagytam a melót.
járj egyetemekre ott talán lesz sikered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!