Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell kínai lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kínai lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Úgy értem ugyanúgy leszólíthatom az utcán mint egy átlagos csajt? Nincsenek különleges kultúrális szokásaik?
2009. nov. 19. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajolj meg előtte egy kicsit.
2009. nov. 19. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
De ők teljesen mások. Mások a törvényeik. Hagyni kell őket maguk között és nem keveredni. nemis hiszem hogy belemenne egy kínai család ebbe.
2009. nov. 19. 20:00
 3/9 Andrewka ***** válasza:

AZ nem árt ha tudsz kínaiul.

De a másodiknak igaza van.

2009. nov. 19. 20:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Pár szót már tudok kínaiul. De csak tudnak magyarul nem? :D
2009. nov. 19. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:

az emberek általában hasonlók.

nyilván vannak kulturális különbségek.

tapasztalatom szerint még a nagyvárosi, nyüzsgő forgatagban élő [pl. hong-kongi, tokyói, szöuli] távol-keleti fiatalok is visszafogottabbak, mint pl. mi magyarok itt európában.

de ha az illető itt született, nevelkedett, a szüleivel szinte belesimult a környezetbe, vagy egyszerűen ilyen a jelleme, akkor szokásra is teljesen ugyanolyan mint egy vele egykorú más nemzetiségű lány.

nem veszíthetsz, közeledj hozzá, ismerkedj nyugodtan. szerintem ugyanúgy leszólíthatod, csak udvariasan [és ezt egy magyar lány is elvárja, szerintem, ha igényes].

20:28-as, igazad... lenne, ha japánokról lenne szó és nem kínaiakról xD [szamuráj, jakuza, stb.] de azért mosolyogtam. aranyos. :D

2009. nov. 19. 20:42
 6/9 A kérdező kommentje:
20:42 köszi :)
2009. nov. 19. 21:41
 7/9 anonim válasza:
Ne nézz rájuk ferde szemmel! X-D
2009. nov. 20. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
csá csöcsi...csak mócsing csöng...csünghetek a csöcsödön?
2009. nov. 20. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Kéz összetartás meghajolás mond ezt (HAI!)és nyakadba ugrik a kínaiak jól szo****nak:)kicsi a szájuk:P

de amugy szörnyen rusnya népség...

2009. nov. 22. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!