Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjem meg? 20l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg? 20l

Figyelt kérdés

Randizgatok egy pasival. Viszont mostanában elég ingerült voltam, és úgy érzem, hogy gyakran bántottam meg. Bár bocsánatot kértem, de nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem fontos nekem.

Ezért arra gondoltam, hogy valahogy meglepem, valami aranyos aprósággal, ami kifejezi, hogy gondolok rá. Csak nem igazán tudom, hogy mivel. Tippek?

2011. nov. 21. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
egy rotációs kapának biztos örülne
2011. nov. 21. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
szopóálarc
2011. nov. 21. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
adj neki pinát
2011. nov. 21. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az az "aranyos apróság" a forró nunid valami sexi alsóneműben akkor rajta.... de ha valami tárgyra gondoltál felejtsd el.
2011. nov. 21. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
De mondjuk egy 17-18 éves hugica sem rossz ötlet harmadiknak...
2011. nov. 21. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Perverz, értelmetlen válaszolók... tipikus 14 évesek.

Ha már randizgattok ismered legalább annyira, hogy tud minek örülne valójában.

De ha nem akkor egy aranyos téli sapka egy csókkal mellékelve :) Bármi más hasonló dolgot vehetsz egy pasinak, nem muszály az kifelyezetten fiús legyen

és sose feled... szándék a fontos.

Sikereket.

18/f

2011. nov. 21. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:

"Bármi más hasonló dolgot vehetsz egy pasinak, nem muszály az kifelyezetten fiús legyen"

Jaj, csak az ilyen giccses, női baromságoktól mentsen meg az ég, amiről azt hiszitek, hogy jó ajándék.

Bírom az ilyen idegbeteg p.csákat. Kiakadnak minden szaron, aztán azt hiszik, hogy egy bocsival le van rendezve. Mi lenne, ha esetleg uralkodnál magadon, azt biztosan értékelné?

2011. nov. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!