Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg? 20l
Randizgatok egy pasival. Viszont mostanában elég ingerült voltam, és úgy érzem, hogy gyakran bántottam meg. Bár bocsánatot kértem, de nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem fontos nekem.
Ezért arra gondoltam, hogy valahogy meglepem, valami aranyos aprósággal, ami kifejezi, hogy gondolok rá. Csak nem igazán tudom, hogy mivel. Tippek?
Perverz, értelmetlen válaszolók... tipikus 14 évesek.
Ha már randizgattok ismered legalább annyira, hogy tud minek örülne valójában.
De ha nem akkor egy aranyos téli sapka egy csókkal mellékelve :) Bármi más hasonló dolgot vehetsz egy pasinak, nem muszály az kifelyezetten fiús legyen
és sose feled... szándék a fontos.
Sikereket.
18/f
"Bármi más hasonló dolgot vehetsz egy pasinak, nem muszály az kifelyezetten fiús legyen"
Jaj, csak az ilyen giccses, női baromságoktól mentsen meg az ég, amiről azt hiszitek, hogy jó ajándék.
Bírom az ilyen idegbeteg p.csákat. Kiakadnak minden szaron, aztán azt hiszik, hogy egy bocsival le van rendezve. Mi lenne, ha esetleg uralkodnál magadon, azt biztosan értékelné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!