Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha bántátok már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha bántátok már meg hogy elküldtetek valakit, mi volt az, amikor rájöttetek hogy hiba volt, ha volt?

Figyelt kérdés
Lányok, ha bántátok már meg hogy elküldtetek valakit (nem szakitás! Együttjárás sem volt! Igy értem), mi volt az, amikor rájöttetek hogy hiba volt, ha volt ilyen? Mi volt az a pillanat? Egy másik rossz kapcsolat esetleg?
2011. nov. 20. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21/L vagyok egyébként.
2012. jan. 6. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem azt bánom, hogy akkor elküldtem, hanem hogy nem kb. két héttel később próbálkozott. Kicsit egyszerűbbek lennének most a dolgok, de menni fog ez így is. :)
2012. jan. 6. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen bántam már meg, 2éve volt (nem jártunk csak találkozgattunk, randiztunk párszor)

Belsőleg egy 10/10-es, kedves, humoros, megértő, és megtesz azért mindent akit szeret. Minden nap gondolok rá és csak jót tudok mondani róla, az biztos hogy soha az életben nem felejtem el őt.

Amikor igazából rájöttem, hogy hiba volt, kb fél éve történt, amikor a jelenlegi barátom nem úgy bánik velem, ahogy kellene. Már nem jönnék össze vele, hiszen szeretem a mostani barátomat de ha visszaforgathatnám az időt, a mai eszemmel igen, összejönnék vele

19/L

2012. jan. 6. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:
pár hetére rá...akkor mikor utána minden nap láttam...és beleszerettem...de ugye én már nem mertem oda menni hozzá..ez tartott 3 évig..a leg fájdalmasabb meg az volt,mikor láttam az új barátnőével csókolózni,és akkor arra gondoltam,hogy ha akkor igent mondok neki..akkor,most én csókolhatnám...én szúrtam el...
2012. jan. 30. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
aham volt.. azóta is bánom hogy nem adtam egy esélyt a srácnak szegény nagyon próbálkozott... jófej is volt csak engem hajtott a vérem.. azóta átvert pár pasi és rájöttem hogy mit veszítettem.. azóta sokat gondolkozom azon hogy lépjek-e nála
2012. febr. 6. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
mikor láttam, hogy boldog az jelenlegi barátnőjével én meg egyedül éreztem magam...
2012. jún. 25. 00:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem volt konkrét pillanat, csak elkezdett hiányozni... és végig gondoltam, hogy milyen nagyszerű ember és hogy szeretett... és így áthajlott az egész szerelembe... és már mással van...

18L

2012. jún. 25. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!