Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény egy ilyen fiúról?
Nem érdekel a divat, legyen az zene, öltözködés vagy akármi. Metalt hallgatok és farmerban meg sima pólókban járok, nem akarok a külsőmmel kitűnni a tömegből. Nem szeretem a felszínes kapcsolatokat, az ilyen jópofizásokat, így nincsen sok "barátom" vagy haverjaim. Sőt, ha jobban belegondolok, egy sincs. :D
Értelmet, őszinteséget és bizalmat várok az emberi kapcsolataimban. Sokan nagyképűnek és különcnek néznek, pedig egyáltalán nem tartom sokra magam, legalábbis nem többre, mint másokat.
Érdekel a haditechnika, az űrkutatás, társadalom, vallások, filozófiák, pszichológia stb és ezekről olvasgatok itt a neten különféle cikkeket, írásokat. Nem nézek TV-t, nem tudom kik a VV5 szereplői. Szabadidős elfoglaltságom gyanánt sétálok, tekerek, számítógépezek, rajzolok, szóval semmi buli vagy ilyesmi. A szórakozóhelyeket nem bírom. Szúz vagyok, de nem tartom cikinek. Egy olyan lánnyal szeretném majd elveszteni, akivel komoly a kapcsolatom (kétoldalúan). Nem akarok érzelmek nélkül csak "dugni".
Idén érettségizem, de nem tudom hol tanulok majd tovább. Semmi elképzelésem arról, hogy mi lehetnék később.
20 éves vagyok.

Hmm. Viccesnek találod hogy egy barátod sincs. A metálon kívül nem igazán érdekel zene, öltözködés, divat vagy akármi. Humán tárgyak érdekelnek, meg technológia. Hát a vv5ös rész tök mind1. Átlagos hobbi, nem bulizol. Szűz vagy, nem bírod a tömeget. Nem akarsz csak úgy dugni.
0 jövő kép. 20 éves vagy.
így belegondolva tragikomikus, hogy egy barátom sincs
úgy meg a metál sem érdekel, hogy most az legyen az életem. nem játszok hangszeren, nem vagyok rocker.

Készülj fel hosszú magányos periódusokra. Ha szerencséd van, találsz majd egy társat.
Továbbtanulás:
Pszichológus?
Űrkutatással kapcsolatos egyetem?
Ami téged érdekel hobbiként, az lehetne a hivatásod is, ha jó tanuló vagy. Ha nem, akkor meg valami szakma, amiből meg tudsz élni, és a szabadidődben foglalkozol a hobbijaiddal.
nagyon nehéz bekerülni pszichológiára
sajnos nem vagyok jó tanuló, de igyekszem

tekerek
tekerd meg és táncolj.. :D
tök normális átlagos kocka gyerek vagy
azért a kocsmába lemehetnél egy sörre :)
nem vagyok elégedett az életemmel, egyáltalán nem
és kocka sem vagyok, nem játszom semmilyen játékkal a számítógépen
információszerzésre és zenehallgatásra használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!