Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mit gondoltok egy olyan anyrol aki vegetarianus?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 09:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
azt kell neki mondani, hogy az én kajám megette már egyszer az ő kajáját.
2011. nov. 17. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha az én "kolbászomat" sem kapja be akkor nálam le is út, fel is út.

Egyébként nem zavar, ha őt sem zavarja ha én pl marhapöreszt eszek, kapros-túros nokedlival.

2011. nov. 17. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, ebben is összeillenénk :)
2011. nov. 17. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
hát meg lehet szokni de hagy srác az akkor az meleggyanús
2011. nov. 17. 20:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom és azt érzékelem, hogy egészséges kajákat fogsz nekem majd főzni, ha a párom leszel.

Merre laksz? Írj privit!

2011. nov. 19. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy sajnálatosan kevés van a fajtájából. :)
2011. nov. 19. 22:41
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb itt válaszolónak fogalma sincs arról, mi a vegetarianizmus, különben nem írna ekkora hülyeségeket. És hogy "hippik"? Akkor Szókratész is az volt, vagy Jézus, Lev Tolsztoj, vagy Albert Einstein is? Ja persze és "egészségtelen"? Mielőtt ilyen megjegyzéseket tesztek nem ártana utánaolvasni, vagy személyes tapasztalatok alapján választ írni. Azért, mert itthon még nincs annyi vega, nem jelenti azt, hogy nincs több SZÁZ millió a világon, és nem hullanak, mint a legyek. Nagyon sok ember VEGÁN életmódot folytat, ami még szigorúbb, mert tejet és tojást sem fogyasztanak, de változatosan összeállított étrend mellett ott sincsenek hiánybetegségek. Tapasztalat. Úgyhogy ne írjatok hülyeségeket, mert félrevezető. Aki nem figyel oda, hogy minden tápanyagból és vitaminból elegendő mennyiséget fogyasszon, az megbetegedhet, de ez a mindenevőkre is igaz.
2011. nov. 26. 00:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, és tapasztalataim szerint az emberek többsége túl keveset tud erről az életmódról, anélkül alkot véleményt. Különben is, nem értem sokakat miért zavar ez? Nem ártunk ezzel senkinek, még magunknak sem. Néha én is kapok buta beszólásokat, de már megszoktam. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
2011. nov. 27. 10:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak "divatvegetáriánus", hanem komolyan gondolja, akkor minden elismerésem. Boldog lennék, ha egy ilyen nő főzné az ebédemet.
2011. nov. 30. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!