Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már ezt nem bírom! Muszáj, h megkérdezzelek Titeket, mit gondoltok?
A helyzet: van 1 srác, aki 1 pubban dolgozik, nagyon tetszik, szemezünk is, mosolygunk. Ebből kifolyólag gondolom én is tetszem neki. Már kb 5 alkalommal ott voltam és még mindig semmi... v ne is várjam, h odajöjjön beszlgetni v telszámot elkérni? ez nem így megy? én még tehetek vmit az ügy érdekében? túl rámenős lennék? ti mit tennétek a helyemben?
19/L
deee, fontosfontos... :)
csk hát mégishogy? még csk szemezünk, de már ettől zavarba jövök! :D
jesszus! 19 vagyok és ennyire megtorpantam most.
Ülj le egy barátnőddel a pultnál. Kérjetek valamit inni, majd vonjátok be a beszélégetésbe.
22/L
júj de aranyosak vagytok, h már ennyien írtatok! Köszönöm! azt hiszem pont 1 kis bátorításra van szükségem.
csak olyan ciki, mindig hárman vannak pultba és jaj mit mondjak, hogy viselkedjek... :) (tuudom ez majd jön mágától)
amúgy néztem is, h mással is csinálja-e, de én nem vettem észre, bár ki tudja mi van akkor, ha nem vagyok ott. végülis mind1, ha csk töröm az agyam, nem jutuk 1ről a 2re. 1 próbát megér, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!