Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy fiú, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, mit tegyek? Lépjek én?

Figyelt kérdés
Egy faluban lakunk, alig 500 m-re egymastol. A baratnöimnek feltünt, hogy állandoan figyel engem,de akkor meg nem is nagyon érdekelt....Aztan felvett engem msnre (kb egy honapja, de nem is jar fel, szoval nem beszeltunk ott még).Akkor felfigyeltem rá, és nagyon megtetszett. Aztan nemrég egy szórakozóhelyen voltunk, de nem jött oda hozzam :( Utána egy oldalon, ahol fent van ö is és én is, irt levelet és elkérte a szamom. Utana irt smst, csörget, stb.....de személyesen azota sem sikerult beszelni, pedig lett volna rá alkalom. Nem tudom most mit tegyek, legközelebb tegyen meg én az elsö lépést és menjek oda hozza, vagy várjam meg amíg ö lép? kellene jelet adnom neki,vagy.....???? kérlek segítsetek, köszi
2009. máj. 10. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én a helyedben a következő alkalommal, amikor látod, odamennék hozzá és megkérdezném, hogy mi a helyzet vele. :) ha a számodat elkéri, az már igencsak jelnek vehető, szóval szerintem csak félénk a srác.;)

sok sikert!

2009. máj. 10. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:

sztem szolj anyukádnak hogy anyuci kérlk beszélj azzzal a gyerekkel mert nagyon bejön

ez kellet bocsi hát persze hogy menj oda és szolj neki

2009. máj. 10. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Lépj, naná. Hívd el pl. sétálni.
2009. máj. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!