Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a néger pasik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 14:30
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
45%

Én ezzel úgy vagyok, a négernek Afrikában a helye, fenn a banánfán! A niggerek csak maradjanak meg a sajátjaiknál!

Gyűlölöm amikor egy fehért látok feketével.

Idióta barmok vagytok, kik összeállnak ezekkel!

2010. dec. 12. 12:59
 32/36 anonim válasza:
Kedves kérdező..!Igaz,hogy nem sok embernek jönnek be az ilyen pasik,de ízlések és pofonok..:)
2011. febr. 22. 21:39
 33/36 anonim válasza:
pofontok*
2011. febr. 22. 21:39
 34/36 anonim válasza:

Nekem nagyon is bejönnek :)

És szerintem akiknek véleménye van a feketékről az tartsa meg magának, mert most nem az volt itt a kérdés hogy mit gondolsz róluk..

2011. máj. 4. 16:07
 35/36 anonim válasza:

Sziasztok!

Mindig visszataszítónak találtam a négereket és azt hiszem egy picit féltem is tőlük.De nemrég megismertem egyet,nagyon fekete,de a lelke hófehér.Ha a sors az utatokba söpör egy feketét,ne féljetek közel engedni magatokhoz.Nagyon tudnak szeretni és olyan dolgok vannak bennük,amikről fogalmatok sincs.

2012. júl. 20. 17:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Jah, hihetetlenül ügyesen hazudnak :) Engem már kettő is átejtett. Az utóbbival már az esküvőt terveztük, mikor kiderült, hogy végig volt egy hétvégi barátnője is mellettem. Nem tudom hogy oldotta meg, mikor majdnem minden napot együtt töltöttünk. Mindenesetre a másik csaj megörökölte, akit most is ugyanúgy csal :D Többek között velem is megcsalta alig egy hónappal azután, hogy hivatalosan a másik lány maradt. De elmondta, h keresi a lehetőséget most is, hogy legyen neki jobb, mert a banya kiakasztja... de közben neki meg el tudja játszani a hősszerelmest...meg nekem is el tudta...vigyázz vele utolsó, ne legyen igazam, de tényleg rendkívül jól elhitetik a szerelmet...én egy évig nem vettem észre semmit
2012. júl. 20. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!