Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen piát rendeljek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen piát rendeljek neki?

Figyelt kérdés
Szombaton megyünk egy helyre, ahol ott lesz egy srác, aki nagyon tetszik. Gondoltam a pultost megkérem, hogy vigyen ki vmilyen piát neki, és hogy azt majd én fizetem, ill mondja neki azt, h ezt küldték. Egy kérdésem lenne: Mit rendeljek neki?
2011. nov. 13. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
nehogymá te hívd meg piára...na mindegy, te tudod.sört.
2011. nov. 13. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Sex onthe beach
2011. nov. 13. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
lemaradt egy szóköz, bocs.
2011. nov. 13. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

De xarul érezném magam, ha a csaj fizetne.... Tuti nem innám meg! Már alapból azért sem, mert nem tudom honnan jött, ki csinálta, mit rakhattak bele!

Egyébként ha nagyon meg akarsz hívni egy srácot, akkor vodka-martinit kérj, kevés jéggel, rázva, nem keverve, citrommal! :D

2011. nov. 13. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is mindenkiről a rosszat feltételezem, így biztos, hogy nem innék meg egy piát, amit csak úgy elém b.sztak, mert ki tudja mi van benne.

Nem tudjuk, hogy milyen az ízlése, én például ki nem állhatom a vodkát.

2011. nov. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!