Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
van 1 srác,már egy ideje ismerem, egy sulibaj járunk, és elég ritkán beszélünk, de amikor igen akkor meg gyakorletilag mindenről és sokáig, és még egy darabig ugyanarra megyünk haza, szal néha ott is beszélünk, a baj az hogy én ennél többet akarok, és ezt hogy mondjam meg neki, vagy hogy utalhatnék rá, anélkül hogy nyomulásnak venné? amúgy a nagyon érett a korához képest, szal nem az a gyökér típus...:D 16/L2011. nov. 13. 08:50
11/13 A kérdező kommentje:
asszem most ezt megkaptam....amúgy tök igazad van, csak nem is a büszkeség tart vissza, inkább a töketlenség ....márpedig ez csajoknál előfordul...:D
2011. nov. 13. 19:39
12/13 anonim válasza:
sztem ha legkozelebb beszeltek akkor tereld vhogy a szot a randizasra. Kerdezd meg tole, hogy neki van e valakije,es kerd ki a tanacsat, hogy neked teccik valaki, de nemtudod hogy hogy mond el neki, s ha megkerdi h ki az hat sunyisan mond meg neki h hat te tetszel nekem nagyon :) a tobbi a reakcion mulik....
13/13 anonim válasza:
ha szemtől szembe nem mered akkro ot taz internet biztos van msn-je skype-ja facebookja vagy valami ahol beszélhettek ;) és akkor ott vald be neki hogy szereted.
És lehet h ő is szerelmes beléd és azt várja h te kezdeményezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!