Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 18 évesen 14-15 éves csajok jönnek be?
Bajnak nem baj mert 18 évesen nekem is volt 15 éves barátnőm. Igaz 1 hónapig tartott és csak arra kellettem neki hogy ne szivassa senki mert én végzős voltam ő gólya. Hát számító egy dög volt már akkor is :D Vakizásból még össze is jönnek veled de többet ne várj el tőlük! Ők még le vannak ragadva a "csókolózzunk az utcán kézenfogva mert az olyan cukcsi meg látják az irigyeim hogy felnőttem...".
Ha nem akarsz itt leragadni próbálj meg orientálódni a 18-21 korosztályra.
Én is így voltam. Mára már 17-25 ig elmegyek. (Nem mondanám hogy sok sikerrel mert nem találok számomra normális lányt [lehet nem is fogok ha ilyen elvárásokat tartok fent :P ] )
Konklúzióban: Dobbants arról a korosztályról mert neked azért már náluk komolyabb szükségleteid vannak. Mint lelkileg mint testileg!
20|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!