Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számít alapkövetelmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít alapkövetelménynek az, hogy egy 20-24 éves lány leendő barátjának már legyen saját autója?

Figyelt kérdés
Ja és a pasi is is legyen olyan 20-25 közötti, szval még inkább fősuliba vagy egyetemre jár és még nincs saját önálló keresete.
2011. nov. 10. 15:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként a tanulmány szerint a nők 40%-a álmodozik sztárokról, azaz pont, hogy a kisebbség..."

40% mióta kisebbség? Téged sem az eszedért szeretnek...

2011. nov. 10. 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:

Ma a válság idején meg pláne, ohgy a pénzre mennek a nők. Ha minimálbéres vagy, kevés vagy.

Már az első találkozáskor rákérdeznek a kocsidra (Budapesten pláne). Ha nem kérdeznek rá, nem is érdekled őket. Ha rákérdeznek, akkor van remény, ami csak akkor teljesül, ha van autód.

Én nagyon sokat mozgok, csajozok a legkülönfélébb helyeken (könyvtárban is), ez a tapasztalatom.

2011. nov. 10. 18:27
 23/28 A kérdező kommentje:
Könyvtárban a pápaszemes okostojás lányoknak is már ez a fontos? Akkor nagy a baj.
2011. nov. 10. 18:59
 24/28 A kérdező kommentje:
:(
2011. nov. 10. 18:59
 25/28 anonim válasza:

Nincs autóm, se motorom csak egy biciklim és azzal járok a barátnőmhöz. Mégsem nyavalyog a barátnőm, hogy "te szar pasi vagy mert nincs autód!" Ő azért szeret aki vagyok és nem a pénz miatt!

Van egy ismerősöm aki nagyon pénzes és van vagy 20 nője de tuti nem a kedvessége miatt szeretik (Egy nagyképű, flegma) csak a pénzre hajtanak... Nekem csak 1 barátnőm van és nekem ez bőven elég mert van ki szeressen! :)

2012. máj. 10. 18:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Mindkét exemnek volt kocsija, de sose volt alapértelmezett ez nekem. Felváltva mentünk kocsival meg BKV-val. Nem is értem, hogy lehet ez valakinek szempont, hogy egy pasinak mindenképp legyen autója. Az autó csak egy kényelmi faktor, egy plusz, de hogy ez elvárás legyen... Okos ember amúgy sem megy mindenhova kocsival. Az első komoly barátomék tényleg nagyon tele voltak (nem ez alapján választottam...) de csomószor négyeshatosoztunk meg metróztunk. Másik "autós" exemhez meg mindig vonattal jártam ki.
2013. jan. 15. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:
nagyobb városban teljesen jól lehet közlekedni autó nélkül is. Ez csak egy extra kényelmi dolog. Ha vki azért nem jönne velem össze mert nincs kocsim akkor hálás lehetek hogy hamar kiderül és nem pazarlom az időmet ey ilyen felszines pitsára
2013. jan. 15. 12:42
 28/28 anonim válasza:
Én férfi vagyok de én elvárom saját magamtól.. Példa: ha valahova mennétek kikapcsolódni időhöz lennétek kötve mikor megy a busz.. Véletlen történik valami mit csinálsz? Nem lehet mar elképzelni autó nélkül..megértem miért várják el de azt nem hogy miért a sok milliós bmw-t.. Na azokkal van a baj akik azt várják el
2017. máj. 29. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!