Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít alapkövetelménynek az, hogy egy 20-24 éves lány leendő barátjának már legyen saját autója?
"Egyébként a tanulmány szerint a nők 40%-a álmodozik sztárokról, azaz pont, hogy a kisebbség..."
40% mióta kisebbség? Téged sem az eszedért szeretnek...
Ma a válság idején meg pláne, ohgy a pénzre mennek a nők. Ha minimálbéres vagy, kevés vagy.
Már az első találkozáskor rákérdeznek a kocsidra (Budapesten pláne). Ha nem kérdeznek rá, nem is érdekled őket. Ha rákérdeznek, akkor van remény, ami csak akkor teljesül, ha van autód.
Én nagyon sokat mozgok, csajozok a legkülönfélébb helyeken (könyvtárban is), ez a tapasztalatom.
Nincs autóm, se motorom csak egy biciklim és azzal járok a barátnőmhöz. Mégsem nyavalyog a barátnőm, hogy "te szar pasi vagy mert nincs autód!" Ő azért szeret aki vagyok és nem a pénz miatt!
Van egy ismerősöm aki nagyon pénzes és van vagy 20 nője de tuti nem a kedvessége miatt szeretik (Egy nagyképű, flegma) csak a pénzre hajtanak... Nekem csak 1 barátnőm van és nekem ez bőven elég mert van ki szeressen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!