Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet elmondani neki, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet elmondani neki, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik az egyik osztálytársam, akit már jó néhány éve ismerek. Nem tudom, hogy ő hogy áll a dologhoz, de én szeretném ha több lenne köztünk. Szoktunk beszélgetni, mindig megnevettetem (ami elvileg jó pont szokott lenni), és jól érzem magam vele. Úgy veszem észre, ő is, persze ettől még nem tudhatom hogy vajon van-e egyéb szándéka. Este lesz egy koncert, arra gondoltam meghívom, és elmehetnénk együtt.

Szerintetek beszéljem meg vele a kapcsolatunk jövőjét (ami így "kimondva" még kicsit furcsa, mert eddig semmi komoly nincs köztünk), mondjam el neki hogy mennyire tetszik, vagy inkább várjak még? Olyan jól esne elmondani neki, hogy végre összeálljon neki a kép, de lehet hogy elhibázott döntés lenne.

Köszönöm előre is a segítséget!

2009. máj. 8. 14:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez egy énekegyüttes előadása, nagyjából 40-50 fő lesz ott, tehát szerintem nem rossz hely. Ráadásul nagyon jók, ismerjük őket, személyesen, világhírűek. :)
2009. máj. 8. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem tudjuk, mióta kerülgeted a lányt? Mert ha régóta, még az is lehet, hogy ráun a dologra... Ez esetben érdemes minél sűrűbben megejteni azokat a randikat!
2009. máj. 8. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó gondolat!
2009. máj. 8. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak. :) Ha hívtad már el máskor is, akkor lehet, hogy sejti, és csak arra vár, hogy lépj. :) Én nem szoktam olyan sráccal haverkodni, aki nem szimpatikus. :)
2009. máj. 8. 15:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos már elég régóta felfigyeltem rá, de néhány bíztató eseményen kívül nem sokminden történt (az olyan általánosságokat nem számítva, mint a mindennapi beszélgetések, stb.). Azért gondoltam arra, hogy esetleg (természetesen szépen, finoman) elmondom neki, hogy mi a helyzet, ez lehet, hogy az ő álláspontját is megváltoztathatja, nem? Eddig ha el akartam hívni egy sétára, talán kétszer fordult elő, pont nem ért rá. És tényleg nem ért rá, tehát nem azért mondta hogy lerázhasson... Csak már zavar, hogy egyszerűen nem tudok vele kettesben lenni 5 percnél többet...
2009. máj. 8. 16:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

El lehet hívni pl fagyizni nagy szerelmi vallomás és a jövőkép ecsetelése nélkül is :)

A vallomás tényleg ráér pl a 3. randi körül.

2009. máj. 8. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az a jó ha egy fiú kezdeményez úgyhogy hajrá:D

14/L

2009. máj. 8. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na volt koncert?
2009. máj. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!