Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt ilyen lány?
tudjátok valahogyan nem sikerül egy komoly kapcsolatot összehoznom. szinte minden lány csak rövid távra gondolkozik. Én pedig szeretném a barátnőmet ha kitartana mellettem, csak valahogy mégsem sikerül azzal akivel szeretném. Én nem vagyok híve annak hogy kihasználjak egy lány. Tudjátok én olyan romantikus típus vagyok. Szeretem tényleg szeretni a szerelmemet, minden szeretetet, törődést, odafigyelést megadni neki. Csak vannak akik az anyagiakra hajtanak, igaz, hogy az is számít, de én se ereszthetem magam nagyon el. A haverok is mondták már, hogy konzervatív vagyok. Mert hogy nem megyek szórakozni a lány nélkül, úgy rendezem a dolgaimat, hogy csak neki jó legyen. Na meg nem csinálom az orál és anál sexet sem.
Ezeket a túlajdonságaimat sokszor ki is használják. A kérdésem, hogy lányok között van ilyen, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!