Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miröl beszelgessünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miröl beszelgessünk?

Figyelt kérdés
2 hete minden nap többször beszelgetek egy sraccal,mar 2x talalkoztunk is es hetvegen is jön 100 km.rt,hogy lasson,DE nincs közös temank vagyis en egyszerüen le vagyok blokkolva,nem tudom MIT mondjak.A telefonban is nagyokat hallgatunk vagy pedig butasagokrol beszelunk,holott erzem hogy vonzodunk egymashoz nagyon.Legyszi adjatok tippeket temakrol.A szerelmet mindig kerüljük szobahozni,mert mindketten nem reg csalodtunk.Help. :(
2011. nov. 7. 22:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan igazán szerelmes, amikor csak azért akarok beszélni a másikkal, hogy kommunikáljak, együtt csináljak vele valamit, akkor is ha nincs semmi értelme, vagy éppen témája.

Vannak alap témák, hogy te mit szeretsz/ő mit szeret, neked mi a foglalkozásod, meg hány testvéred van és ők mivel foglalkoznak, milyen hobbik érdeklik most, és mi volt régebben, és mivel szeretne később foglakozni. Ezek jók arra, hogy elinduljon a beszélgetés. Ha érintetek valamilyen érdekes témát, akkor abból már elindul egy beszélgetés.

de ha már rájöttetek, hogy szeretitek egymást, és csak beszélni akartok bármiről, akkor szerintem a legjobb ha apróságokkal kezdesz: mit csinálsz éppen, mi jutott eszedbe, mit reggeliztél... ezek valahogy olyan túl szimpla és belsőséges témák, amik senkit sem érdekelnek, csak azt,aki épp beléd szeret.

2011. nov. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!