Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fiatalkori szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fiatalkori szerelemből kialakulhat késöbb egy életen át tartó boldog kapcsolat? =) 16L

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal(18F) és ő is és én is nagyon szeretnénk késöbb is együtt maradni... Szerintetek lehetséges az h a késöbbiekben együtt éljünk vagy ilyesmi... =) NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK lécci :)
2011. nov. 7. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

de jó olvasni ezeket,nekem is ad bizakodást:))

amúgy anyum és apum 17-18 évesek voltak mikor összejöttek és már 34 éve együtt vannak:)

a barátom és én 13 hónapja vagyunk együtt ő 17 én meg 16 és nagyon szeretném ha örökre együtt lennénk:)))

16L

2011. nov. 7. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
az előző vagyok:d bár amit az előttem író írt az nem valami bizakodóxdd de sajnos bennem is ez van hogy ez kéne hogy történjen:/ de remélem nem.
2011. nov. 7. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem!

Egyébként a szüleimnél tényleg az volt, hogy fiatalon összejöttem, asszem 6 évig jártak, utána szakítottak, aztán megint összejöttek, összeházasodtak, aztán jöttem én, meg a tesóim, és a mai napig szeretik egymást^^

Mit is szétmentünk a barátommal, bár csak 1 hónapot voltunk külön, de úgy érzem, azóta sokat fejlődött a kapcsolat, és egyre jobban szeretjük egymást.

Szóval NAGYON remélem, hogy ez örökké tart.

2011. nov. 7. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Elég sok embert ismerek akik ilyesmi fiatal korban jöttek össze és azóta házasok, gyerek van meg minden :D

Én 15 vagyok, és több mint egy éve együttvagyunk a barátommal (16 éves) és az a vicc hogy ugye minden srác kikészül az ilyenkor esküvőről beszélő lányoktól, ezért is félve hoztam fel a témát, de teljesen egyetértett sőt ahogy ő mondta "legszívesebben az első templomba berángatna és feleségül venne" :)

Szerintem igazából személyiségen múlik meddig vagytok együtt, és lehetséges :D legalábbis mi nagyon szeretjük egymást és együtt is leszünk ebben biztos vagyok, remélem ti is hasonlóan :)

sok boldogságot! :D 15/L

2011. nov. 7. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
természetes ennyi idősen az örökké-ben reménykedni, de szerintem(!) erre vajmi kevés az esély. az érzések múlandóak, ti meg fiatalok vagytok, változtok. ahogy az érzéseitek is. 16 évesen nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, nagy szerelem, tervezgettük a jövőt, el se tudtam képzelni hogy valaha vége lesz... de vége lett, teljesen hirtelen. azóta cinikus vagyok... és valahol itt nőttem ki a naivitásomat is. persze lehet hogy ti vagytok a kivétel, csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat.
2011. nov. 7. 22:33
 16/18 blade0810 válasza:
Mi a párommal 8 éve vagyunk eggyütt 17 voltam mikor összejöttünk.Ö 18.Azota van 2 csodálatos gyermekünk és boldogok vagyunk!:)
2011. nov. 8. 10:10
 17/18 anonim ***** válasza:

haverom azt mondta: "18 éves vagyok, minek legyek ilyenkor szerelmes" Eléggé kiábrándított:S pedig elég jó haverom...

F18

2011. nov. 8. 19:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a rengeteg választ :) okosodtam :)
2011. nov. 9. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!