Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatalkori szerelemből kialakulhat késöbb egy életen át tartó boldog kapcsolat? =) 16L
de jó olvasni ezeket,nekem is ad bizakodást:))
amúgy anyum és apum 17-18 évesek voltak mikor összejöttek és már 34 éve együtt vannak:)
a barátom és én 13 hónapja vagyunk együtt ő 17 én meg 16 és nagyon szeretném ha örökre együtt lennénk:)))
16L
Nagyon remélem!
Egyébként a szüleimnél tényleg az volt, hogy fiatalon összejöttem, asszem 6 évig jártak, utána szakítottak, aztán megint összejöttek, összeházasodtak, aztán jöttem én, meg a tesóim, és a mai napig szeretik egymást^^
Mit is szétmentünk a barátommal, bár csak 1 hónapot voltunk külön, de úgy érzem, azóta sokat fejlődött a kapcsolat, és egyre jobban szeretjük egymást.
Szóval NAGYON remélem, hogy ez örökké tart.
Elég sok embert ismerek akik ilyesmi fiatal korban jöttek össze és azóta házasok, gyerek van meg minden :D
Én 15 vagyok, és több mint egy éve együttvagyunk a barátommal (16 éves) és az a vicc hogy ugye minden srác kikészül az ilyenkor esküvőről beszélő lányoktól, ezért is félve hoztam fel a témát, de teljesen egyetértett sőt ahogy ő mondta "legszívesebben az első templomba berángatna és feleségül venne" :)
Szerintem igazából személyiségen múlik meddig vagytok együtt, és lehetséges :D legalábbis mi nagyon szeretjük egymást és együtt is leszünk ebben biztos vagyok, remélem ti is hasonlóan :)
sok boldogságot! :D 15/L
haverom azt mondta: "18 éves vagyok, minek legyek ilyenkor szerelmes" Eléggé kiábrándított:S pedig elég jó haverom...
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!