Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma miért nem érték ma a lányok számára ha egy férfi jobban hangsúlyt fektet a romantikára és kevesebbet a minnél több anyagi javak gyűjtésére?
légyszi ne változz meg
ilyen férfira van szüksége az összes normális nőnek
sajnálom, hogy eddig téged elkerültek az ilyenek :)
sok sikert!!!
a 2. válaszoló vagyok
Hát nekem nem kell se menő kocsi, se új cuccok, se puccos étterem, se operabérlet, se Európa-körút, egyáltalán nem mondhatni rólam, hogy anyagias fruska lennék.
De ugyanakkor nem szeretem a túlzásba vitt romantikát, felesleges míz-mázolást se. Gyertyafényes vacsora a Duna-parton, keringőzés a holdfényben, naplementés andalgás a folyómederben, mezítlábas piknikezés a parkban...
Nekem ilyenek se kellenek.
Egy fiú legyen férfias, de odaadó, határozott, de engedékeny. Izgalmas, de kiszámítható. :) Nem várok sokat, ugye?
Oké, az utolsó 3 mondatom persze nem igazi ám.
De az biztos, hogy sem romantikus sem anyagias alkat nem vagyok.
Én csak szeretem, ha szeretnek, és hogy szeretnek. És én is viszontszeretek. :) (23/L)
19:15-ös vagyok: én pl. még sohasem kaptam virágot (csak a családomtól, jeles alkalmakra, úgy mint névnap és ballagás), és már kezdem azt hinni, hogy nem is szeretek virágot kapni, és dejó, hogy nem kapok, mert úgyis utálnám... :S
Pedig hát...
énis már írtam :)
17 éves vagyok még csak, de sztem nagyon jó h ilyen vagy és h 36 évesen nem találtál olyat nőt az nem a te hibád mert mint már mondták sokan mennek a pénzre de nem mindeki
sok sikert a továbbikaban:)
hát én még igencsak fiatal vagyok.. de pont ilyen társra vágyom, mint Te! :)
Remélem ezek után sok boldogságod lesz az életben, megérdemelnéd. :)
17/L
Nos, én is írok, jelezvén, hogy még élek:D
A romantika... Jó dolog, de csak korlátozottan. Ha folyamatosan bújós, nyámnyila, csöpögős pasi leszel, senkinek nem fogsz kelleni. Az ilyen kanok nem kínálnak olyat, ami a "rosszfiúknál" megvan... Gondolok itt elsősorban az izgalomra. Az kell, a sok romantika csak nyálcsöpögtetésre jó, kinek kell az? Tudom, most megint le fognak pontozni, de csak értelmes választ próbáltam adni.
-Reaper-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!