Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merre lehet ismerkedni normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre lehet ismerkedni normális férfiakkal?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy nem hordanak rózsaszín pólókat, nem járnak szoláriumba, nem cigiznek úgy, mint egy gyárkémény, csak, mert menő, nem a tömeggel sodródnak, sőt, még szemceruzát sem használnak. ;)

Az az igazság, egyszerűen semerre sem találok ilyen embereket, mindenfelé csak a sok birkát látom, akiknek még önálló gondolataik sincsenek kb...

2011. nov. 6. 19:54
1 2 3
 11/25 L.Szilárd ***** válasza:

Ki a normális, és ki nem? Ezt nehéz megállapítani. Mert rólam is vannak, akik azt mondják nem vagyok normális. De aki megismer, annak általában elég hamar megváltozik a véleménye. Pedig csak annyi a hibám, hogy nem a mai fiatalok megszokott életét élem. /Ha gondolod írhatsz. :-)/

26 fiú

2011. nov. 6. 20:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát márpedig nem csak ez a két véglet létezik: elég sok normális fiatalembert ismerek, akik nem foglaltak és nem is egoisták, hanem reális önértékeléssel rendelkeznek. Olyan emberek, akikre bátran rá merem mondani, hogy férfiak és nem a mai világ szennye által tömegével kinevelt minősíthetetlen műanyag babák...
2011. nov. 6. 20:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet, csak ahhoz észre kellene venned őket. Én is ilyen vagyok, de nem kellenék neked, mert ronda vagyok.
2011. nov. 6. 20:24
 14/25 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért, de egy ilyen pasi engem is megdobhat priváttal :D

17/L

2011. nov. 6. 20:32
 15/25 anonim ***** válasza:
20:32-es leányzó: írnék én, de nem voltál túl meggyőző azügyben, hogy érdemes egyáltalán.
2011. nov. 6. 20:39
 16/25 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek más a normális.

engem első látásra mindenki egy nem normális idiotanak tart, de ahogy eltelik par het mindenkinek megvaltozik a velemenye.

20:32es leanyzo, miert nem irsz te?:)

2011. nov. 6. 20:44
 17/25 A kérdező kommentje:
És miért tartanak egy nem normális idiótának, ha szabad kérdezni? =D
2011. nov. 6. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
20:32-es, én is írtam!
2011. nov. 6. 20:55
 19/25 anonim ***** válasza:

kerdezo:

mert rohogok mindenen, mindenbol poent csinalok, vigyorgok mint a tejbetok, szoval mint egy nem normalis.

de par het utan megismerik a masik enem, ami egy szeretheto, igazan komoly uriembert jelent, tele vidamsaggal es ertekekkel :D de mint mondom, hiaba, mert az elso benyomas szamit, szoval bäszhatom :(

2011. nov. 6. 20:59
 20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy nem. =) Én szívesen megismerném mindkét éned, ha benne vagy. =P
2011. nov. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!