Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre lehet ismerkedni normális férfiakkal?
Ez alatt azt értem, hogy nem hordanak rózsaszín pólókat, nem járnak szoláriumba, nem cigiznek úgy, mint egy gyárkémény, csak, mert menő, nem a tömeggel sodródnak, sőt, még szemceruzát sem használnak. ;)
Az az igazság, egyszerűen semerre sem találok ilyen embereket, mindenfelé csak a sok birkát látom, akiknek még önálló gondolataik sincsenek kb...
Ki a normális, és ki nem? Ezt nehéz megállapítani. Mert rólam is vannak, akik azt mondják nem vagyok normális. De aki megismer, annak általában elég hamar megváltozik a véleménye. Pedig csak annyi a hibám, hogy nem a mai fiatalok megszokott életét élem. /Ha gondolod írhatsz. :-)/
26 fiú
Bocsi az offért, de egy ilyen pasi engem is megdobhat priváttal :D
17/L
szerintem mindenkinek más a normális.
engem első látásra mindenki egy nem normális idiotanak tart, de ahogy eltelik par het mindenkinek megvaltozik a velemenye.
20:32es leanyzo, miert nem irsz te?:)
kerdezo:
mert rohogok mindenen, mindenbol poent csinalok, vigyorgok mint a tejbetok, szoval mint egy nem normalis.
de par het utan megismerik a masik enem, ami egy szeretheto, igazan komoly uriembert jelent, tele vidamsaggal es ertekekkel :D de mint mondom, hiaba, mert az elso benyomas szamit, szoval bäszhatom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!