Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek lehetnek az X-faktorbol az Ikrek mellei?
Figyelt kérdés
Elég feszesnek tűntek...2011. nov. 4. 18:02
11/16 anonim válasza:
Szerintem csinossak, mind a ketten, és szép formássak, a melleik. F.
12/16 A kérdező kommentje:
Időpont ma 01:59
Ember...ne foglalkozz velem. Nem vagyok rokkant.
Egyébként honnan a szent írásból veszitek hogymeg vannak rendezve? Ennyire jó szinész még Brad Pitt sincs...
2011. nov. 5. 15:46
13/16 anonim válasza:
ez nagyon nagy volt XDDD
am most viccen kívül, én találkoztam velük és élőben még szebbek és nagyon aranyosak. még puszit is kaptam Beától :)
15/16 anonim válasza:
amúgy meg van rendezve, ismerek valakit aki jelentkezett, továbbjutott és ott írattak alá vele mindenféle titoktartási szerződést, és mondták neki, hogy mire hogyan reagáljon, és mikor kibe kössön bele. szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!