Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék benne rásegíteni?
Figyelt kérdés
Na arról van szó, hogy fogadtam egy lánnyal(nagyon tetszik*-*), hogy ha káromkodik jöv.hét hétfőn(nem egy bunkó tahó) akkor ad nekem egy puszit^^. De az a helyzet, hogy hatalmas akaratereje van! XD2011. nov. 3. 19:58
1/12 anonim válasza:
jaaj, ez de aranyos :).
amúgy egy tipp, de nem biztos hogy bejön, de adj neki egy olyan papírt amire rá van írva, hogy: "hülye aki elolvassa!" és talán úgy válaszol. de ha a lány olyan akkor utána mindenképpen mondd el neki hogy vicc volt.
2/12 anonim válasza:
Keress egy másik lányt aki tetszik, azzal pedig fogadj arra, hogy ha az első lány nem káromkodik hétfőn, akkor kapsz tőle egy puszit. Így már nem is járhatsz rosszul.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez nagyon jó ötlet...már úgy várom a hétfőt*-*
2011. nov. 3. 20:04
4/12 A kérdező kommentje:
2. ez nem olyan amire gondoltam de azért köszi!
2011. nov. 3. 20:05
5/12 anonim válasza:
Direktbe dühítsd, tudni fogja h csak a puszi miatt van!
6/12 A kérdező kommentje:
Igen ez nekem is eszembe jutott...XD
2011. nov. 5. 19:29
8/12 A kérdező kommentje:
Na az ijesztés az meglesz! Köszi! :D ez vmiért nem jutott eszembe...:D
2011. nov. 5. 19:37
9/12 anonim válasza:
Nem mondom h mindig, de én (sajnos) gyakran káromkodom ha megijesztenek! Sok sikert! :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Talán az ijesztés menni fog...:D Majd megkérem haverom hogy ijessze meg amíg én lefoglalom:D
2011. nov. 5. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!