Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen csajozós dumával mennétek oda egy lányhoz különböző helyeken?
Én már egy korábbi,hasonló jellegű kérdésnél írtam egy példát,tessék:
Szia!Ne haragudj,hogy megállítottalak,de nem tudom szó nélkül hagyni,mennyire szimpatikus vagy így első ránézésre!Szívesen találkoznék veled,mondjuk egy biliárdozás keretein belül. (Itt lehet,h le akar koptatni,vagy megijed kicsit,de ne hagyd magad): Ne félj,nem tervezem,h feleségül veszlek biliárd után:D Ja,bemutatkozni meg el is felejtettem,de tudod mit,felírom a nevem és a számom egy papírra-->toll elő,írd fel és tedd hozzá,hogy a találkozás időpontja holnap délután 17:00 X helyen.Ha nem jó az időpont,akkor írd meg mi lenne alkalmas.További szép napot!!Csáó!
a 16:46-os válaszadónak
Ez jópofa válasz. :D
lány vok de amit nekem discoba mondtak :
szija nem tudtalak nem észrevenni ha táncolni van kedved mindenképp nekem szólj.
aztán szia bocsi nem ismerlek nagyon szimpi vagy hh még nem ismerjük egymást na ezen behaltam a röhögéstől XD
de am ezek amiket eddig írtam nagyon jók!!
ja meg pont úgy nézel ki mint a 3. bnőm (eddig még csak 2 volt)
Nállad vagy nállam, Baby?
csak poén volt.... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!