Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "emo" külsejű lányként helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"emo" külsejű lányként helyes pasiknál van esélyem?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszabb kapcsolatom,nemrég lett vége,de azóta nem találtam másik barátot.

Félhosszú vasalt,festett fekete hajam van. Fekete szemem és fekete visszafogottabb sminket használok néha. Sovány vagyok. Rossz szokásom,hogy dohányzom,de nem szeretem az alkoholt. sokan le emoznak -.-" a külsőm miatt. -.-"

Helyes pasiknál lenne esélyem? Van aki szereti az ilyen lányokat? L/16

2011. nov. 2. 16:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Látom küldesz képet, akkor remélem megtisztelsz engem is eggyel, kérlek :-) Utolsó voltam.
2011. nov. 2. 18:24
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát nekem a szarok a világra stílus nem jön be :) És nem kéne lebénázni más dolgokat például a hullámos hajat. én például a vasalthajúakat nem szeretem, mert természetellenesek ennyi. :) Nekem nem jönnek be az emók, sem akik hasonlítanak rá bocsi.
2011. nov. 2. 18:27
 23/34 A kérdező kommentje:

hát nekem alapból hullámos a hajam és úgy kócosnak, ápolatlannak tűnik... ezér vasalom, nem divatból.

nem kell bocsánatot kérni, nem jöhet be mindenkinek mindenki.

2011. nov. 2. 18:30
 24/34 anonim ***** válasza:
Én nem vetem meg azokat akik így meg úgy néznek ki, mindenkinek más tetszik... De a vasalástól tönkre fog menni a hajad nem szórakozásból mondom. egyik osztálytársam nagyon régóta vasalja és csodálkozik hogy alig van már haja. nagyon durva... figyelj oda rá. Vagy kerámiaborítású minőségi hajvasalót használj, vagy normálisat csak alacsonyabb hőfokon...
2011. nov. 2. 18:37
 25/34 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekelne hogy milyen hullámosan a hajad meg egyenesen nincs valami képed? :)
2011. nov. 2. 18:37
 26/34 A kérdező kommentje:

kerámiás hajvasalót használok, és hővédő sprét :D

képet nem szeretnék küldeni.

2011. nov. 2. 18:47
 27/34 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nagyon bejönnek az emo külsejű lányok. Ha gondolod írd meg Pü-ben az msn címed!:)
2011. nov. 2. 19:11
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon bejönnek :D Merre felé laksz?
2011. nov. 2. 19:47
 29/34 A kérdező kommentje:
pesten.
2011. nov. 2. 19:48
 30/34 anonim ***** válasza:
Megvagyok elégedve a hajvasalási technikáddal :) így már minden okés örülök hogy figyelsz magadra :)
2011. nov. 2. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!