Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a kövérebbeket szereti?
Nekem pont nem jönnek be a kövér csajok (75kg felettiek)
tökre undorítóak. bocsi.
21f
A volt barátom a kövéreket szerette.
Tök vékony voltam amikor összejöttünk, hangoztatta is, hogy egyek. Ettem én rendesen, sose fogyóztam, viszont neki a hétvége az volt, hogy egész nap zabálni kellett, a szüleinél is addig nem kelt fel senki az asztaltól, amíg el nem fogyott minden a tányérról.
Kb 7-8 kilót híztam, nem csak miatta, hanem mert suli miatt is összevissza ettem, nem mozogtam.
Ő meg örült, hogy de jó, hurkák nőnek rám meg egyre nagyobb a hasam.
És a tényleg kövér (alacsony, 80-90 kilós) barátnőmre mondta, hogy neki milyen jó teste van, jó lenne, ha olyan lennék... kösz... senki miatt nem fogok kétszeresre hízni, így sem érzem már jól magam.
Emellett még egy csomó problémánk volt, szóval vége lett, többek közt ezért is.
Az előző barátnője is nehezebb volt, plusz még úgy is öltözött, hogy felvette a 2 számmal kisebb ruhát és lógtak ki a hurkái... ami szerintem irtó igénytelen, a barátnőm legalább igényesen öltözködik és olyat vesz fel, ami jól áll rajta.
Nekem nincs bajom a molett emberekkel!
Mondjuk nekem az a tapasztalatom, hogy sokan olyanokra mondják azt, hogy kövér, akinek köze sincs az elhízáshoz!
Mutatok egy példát! [link]
Na nehogy már őket is kövérnek nevezzük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!