Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Tinektek milyen fiuk jönnek be általában?
Van olyan csávó, aki örökre hűséges?
Szerintem ezt nem lehet külsőre vonatkoztatni, hogy na ez most nem fullos pasi akkor ez biztos hűséges lesz örökre..Aztán meg kiderül, hogy agyba főbe csalt téged az elejétől kezdve végig. Úgyhogy ez nem ettől függ.
Én azt választanám, amelyik jobban megfog személyiségileg. Külsőre pedig olyat választok, amelyikben szintén megfog valami. (volt közöttük olyan is nem egyszer, amelyik nem volt se jóképű, se izmos, szóval kisugárzás nálam ez a lényegesebb.)
A másodikat. A testen lehet változtatni (ha csak egy kicsit is) tornával, edzéssel, diétával. Fontosabb számomra az, hogy szeressen, és meg tudjak bízni benne.
Ha viszont egy pasiról tudom, hogy megbízhatatlan stb., a jó teste ellenére sem foglalkoznék vele.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!