Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ingyenes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ingyenes társkereső oldalt ajánlanátok egy 21 éves budapesti pasinak?

Figyelt kérdés
Még abszolút tapasztalatlan vagyok az ilyen oldalakkal kapcsolatban... Mindenki véleménye érdekelne!
2011. okt. 31. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőztem egy ideig, de nem ott találtam meg a párom.

love.hu - Itt szokták nyomatni, de annyira gáz, hogy fel sem töltöttem képet.

parom.hu - Szerintem nagyon korrekt oldal, de nem teljesen ingyenes.

paratlan.hu - Kedvencem volt, mert benne egy nagyon jó ötlet.

randihely.hu

Az elsőt leszámítva mindegyikről sikerült randiznom. Arra ezért készülj fel, hogy 100 levélre max. 5-10 választ kapsz és ebből 2-3 randid lesz. Tudom, hihetetlen, de élőben sokkal könnyebb ismerkedni.

2011. okt. 31. 16:44
 12/13 PetFen ***** válasza:
47%

Szia!

21 éves lány vagyok...

Nyáron regisztráltam 2-3 társkeresős oldalra ,több szabad időm volt és kíváncsi is voltam ..

a love.hu -n,voltak nagyon jó fej pasik ,hárommal találkoztam is ,igaz nem lett semmi komoly dolog belőle ,de mindhárman értelmes ,tanult emberek voltak...

a másik oldal a randik.hu volt ,ott nincsenek túl sokan ,egy pasival több mint egy hónapon leveleztünk ,viszont találkozni nem találkoztunk ..

azóta már töröltem magam ezekről az oldalakról ...

2011. okt. 31. 18:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért nyílván nem a megváltást várom egy ilyen oldaltól. Élek hobbiknak, eljárok szórakozni, nem kizárólag itt akarok ismerkedni. Egyszerűen úgy vagyok vele, hogy adott a dolog, szóval miért nem?!
2011. nov. 2. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!