Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is kezdeményezhet a férfi, ha nagyon csúnya?
Pacsi anyukádnak! Ha csajozni akarsz, ne viselj ilyen élénk színeket, az a baj a pulcsival, hogy én ezt (színre) egy 8 évesen tudnám elképzelni vagy egy kigyúrt állaton, a rosszabbik fajtából.
A hajad nagyon egyszerű, vágd le egyenesre az a kis izét ott középen és máris jó.
Ha fiatalabb lennék és te félénk vagy, még oda is mennék hozzád, hogy megismerjelek! :)
Egyetlen dolog miatt vagy hátrányban, a vékonyságod miatt, ezt én is elismerem.
Akikkel én együtt voltam és alkatra ilyenek voltak, mint te, ők azt mondták, hogy sokaknak ez tetszik és nem is én voltam az egyetlen barátnőjük életükben. Alapvetően kétféle módszerük volt, vagy mindenkinél bepróbálkoztak egy picit (természetesen aki bejött nekik) vagy megtanulták, hogyan jelzi a lány, ha tetszel neki és ahhoz mentek oda. Akárkinél nem lett volna esélyük, de ezt senki nem mondhatja el magáról, mindenkit visszautasít valaki.
ma 23:57
hány éves vagy és hogy nézel ki?
Rossz szót használtam a pulcsira először, mert nem a ronda a megfelelő, csak hirtelen így tudtam kifejezni, hogy azt el kellene felejteni. Az a baj az ilyen színes pulcsikkal, hogy komolytalan. Mármint _nagyon_ komolytalan, kisfiússá tesz, nem szexivé. Ettől függetlenül mint pulcsi, nem csúnya, csak a lányok előtt nem ebben mutatkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!