Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb dicséret egy nőnek?
Figyelt kérdés
Ha azt mondom, hogy nála még nem láttam szebbet, annál van nagyobb elismerés?2011. okt. 29. 17:05
21/27 anonim válasza:
Attól függ, milyen szituba vagy - ha kaja témába akkor ez a jobban főzöl mint az anyám ez eléggé dicséret ha a nagymamád mondod azt már nem fogja elhinni. xD
De egyet értek az egyik válaszolóval. Ha a szemébe nézel és azt mondod gyönyörű vagy... az is nagyon jól eshet.
a nálad szebbet még nem láttam már kicsit túlzás :)
De ha az eszét dicséred az is jó pont lehet csak ne legyen irónia a hangodban, mert azért harapunk :D
22/27 anonim válasza:
sok hasznosat irtak ide. köszi.
24/27 anonim válasza:
szerintem egy lanynak az is jol esik ha azt mondod h szeretlek es utana megcsokolod
17/F
25/27 anonim válasza:
Mindegy mi csak igaz legyen és őszinte.
26/27 anonim válasza:
Olyan szemed van, mint Kölcseynek! :-D
Lehet, hogy jobban szeretlek, mint a másik két barátnőmet együtt véve! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!