Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb dicséret egy nőnek?
"Szerintem ne ess túlzásokba, mert gúnynak is veheti. Főleg az észre nem jó célozni, :) hacsak nem tényleg nagyon okos mert a nőknek ezzel kapcsolatban általában kisebbrendűségi érzésük van."
Igen, de csak azért, mert tudják, hogy a pasik lenézik a nőket. Csak ezért.
Végre egy kérdés amire érdemes válaszolni....
Nem az a lényeg MIT,hanem hogy MIKOR mondasz.
Ha már nyeregben vagy és más nem törné magát rajta hogy dicsérje (pl levetkőztetted már),egy nő értékelni fogja ha azt mondod neki hogy "gyönyörű vagy" vagy hogy "nagyon finom selymes a bőröd,jó illatod van",illetőleg ha ezt nem felejted el a későbbiekben sem.(Már ha hosszútávon gondolkodsz) Most ötletet adtál,írok is a barátnőmnek valamit,ha hazajön és elolvassa biztos örülni fog.A mindennapok nyűgjeiben néha szinte elfelejtem milyen sokat jelent nekem.Illetve azt hogy tudassam vele.
Az, hogy te vagy az életem értelme, és az élet nélküled nem is lenne élet, csak egy világ amiben érted epedek.
Vagy nekem egyszer azt írták, Pici szívem dobog érted, de ha neked nem, lehet, hogy többet nem dobban meg.
De igazából mostanság ne sok párkapcsolatban bókolnak... egyre elfelejtődik?! passz... Szerintem minden dicsérő szó, amin látszik, hogy szívből mondod, és úgy is gondolod akkor nagyon örülni fog.
"Szebb vagy mint anyád, de ne mosolyogj geccis maradt a szád."
Ez nagy dícséret.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!