Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi bajotok a metalos pasikkal?
Nem tudom, hogy a Black Sabbath-os kérdés nekem szólt -e. Nem válaszoltam negyed órán belül, mert nem nézek fel 5 percenként GYK-ra. De tudom, hogy a Black Sabbath eredetileg blues zenét játszott, a nevük pedig Polka Tulk Blues Band volt.
Szerintem lehet jó zenét csinálni minimális zenei tudással is. Például a punk zene. (Amit gondolom, Te nem szeretsz, de ez ízlés kérdése.) Ha dallamos, jó zenét játszanak, ha valami újat mutatnak, ha jók a szövegeik. Igenis megválogatom milyen zenét hallgatok, csak nem ugyanazok a szempontjaim mint Neked. Én sem hallgatok meg minden szart amiben gitár van, hanem egyéni szempontok szerint szelektálok. Szép és jó ha egy zenész nagyon profi a hangszerén, de ha a zenéje unalmas, sablonos, átlagos, akkor nem hallgatom meg az igényessége ellenére sem. Ezért nem is tudom egy adott stílusra azt mondani, hogy rossz, mert egy adott stíluson belül vannak jó és rossz zenekarok egyaránt.
"A heavy metal a könnyűzenei műfajok egyik legextrémebb formája. (A kifejezés eredeti jelentése angolul nehézfém.)" -Wiki
Mivel a stílus a fémről kapta a nevét nem helytelen metálnak írni. Eleve külföldi szó, vagyis egy magyar embernek tökmindegy, hogy hogy írja le, mivel nincs rá magyar szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!