Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi bajotok a metalos pasikkal?
Nekem kimondottan a nagydarab szőrmókos pasik jönnek be. Akik alatt ott a Harley és a motor zaja alatt dübörög a metal is.
Mennyit álmodoztam arról, hogy eljön értem egy ilyen, én mögé pattanok és eldübörgünk a naplementében...
22/L
Dimmu Borgir? Van benne kopasz ember is.
Hülyeség a metáloscsak hosszú hajú lehet. Látszik hogy beszűkült vagy.
7:49!
A Dimmu Borgir nem metal. Csak valami értelmetlen, gyors, ész nélküli darálós, népbutító zene.
7:57!
Inkább azoknak nincs stílusa, akik próbálnak metalosok lenni, de inkább úgy néznek ki, mint a kretének.
9:58!
Ami 1991 után adtak ki, az mind gyalázat. Lejáratták a metalt. Ócska, kommersz zene lett az egész. Eladták magukat. Ezért volt a hajlevágás is. Meg azért is, mert hülye, rövid hajú pop/rock bandákat akartak követni. A Metallica egy áruló banda. 91 előtt volt az igazi.
11:11!
Nem metal. Csak tudatlanok mondják annak, akik még egy egész hangjegyet sem láttam. Nemhogy még kottát. A Dimmu Borgir egy vicc, amit egy kezdő gitáros is ész nélkül meg tud tanulni még akkor is, ha rossz a felfogása hozzá. Úgy látszik sokan nem tudják mi az igazi metal és ki az igazi metalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!