Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randim lesz egy sráccal akit alig ismerek. Milyen témákat ajánlotok? Bővebben lent.
Hiszen ott van a kérdésben a válasz!
"Szerinted miért van az/mit szólsz ahhoz, hogy sok fiatal jól elbeszélget interneten, de élőben nehezen, vagy egyáltalán nem tud beszélgetést kezdeményezni?"
vagy mondhatod keményebben
"Te is azt látod, hogy egyre több ismerősöd (/vagy retek alja csicka, ha úgy jobban tetszik) órákig bír a facebookon kockulni, ha meg oda kéne menni a csajhoz akkor összetojja magát?"
elő is adhatod
"Hallod, egy haverom akkora gépb.zi, szinte állandóan a gép előtt nyáladzik, üveges tekintettel bámulja azt a csajt <így, nézd> akit a múlt hétvégén véletlenül letapizott a buszon, aztán amikor újra látta, alig bírt odamenni hozzá. nagy nehezen kinyögte, hogy "fillyaa mizuú" aztán csak néztek egymásra mint amikor suliba felelnie kéne és nem tudja, mennyivel vesztegesse meg a tanárt.
Kicsit ereszd el a fantáziádat, vagy ha végképp nem megy, elő a 23 nyelvvizsgatémát (én pl úgy tanultam meg beszélgetést fenntartani amikor arra készültem)
Köszíí :)
Már megvolt a randi és nagyon jól sikerült. Szinte végig beszélgettünk mindenféléről :)
Köszí még egyszer mindenkinek a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!