Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, meddig, hany napig/hetig/honapig tart, hogy lepjetek, ha tenyleg tetszik egy lany?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 17:15
11/25 anonim válasza:
a lányok nem csak azért nem kezdeményeznem mert azt hiszik hogy ettől ribancok lesznek... náluk is fenn áll az hogy nem jönnek be a pasiknak. úgyhogy ha tetszik valaki ha fiú ha lány vagy szerintem a legegyszerűbb a 20 másodperc bátorság és hajrá. persze ha nem vagy biztos akkor lehetőleg kettesben mert ha pofára esel azt nem jó közönség előtt.
12/25 anonim válasza:
Én sem tetszem, legalábbis nem veszem észre h tetszenék is valakinek ezért nem kezdeményezek soha..
13/25 anonim válasza:
Egyszer kezdeményeztem eddig sok-sok sültgalambra várás után, akkor is jól át lettem ba**va...
Ezek után gondolhatod, hogy ismét csak a sült galambot várom...
16/25 anonim válasza:
Szia. Egy kis tapasztalatot írnék le. Volt egy fiú akivel hetente kb 1* találkoztam a buszion. Mindíg szemeztünk(ő kezdte el). Aztán egyszer rossz buszra szálltam.Amikor lejöttem mosolygott rám utána végig szemeztünk és mosolyogtunk. :) Utána bejelöltem ÉN fb-n és ott beszélgettünk. Idővel elmondta hogy tetszem neki. Aztán felajánlottam, ÉN hogy megbeszélhetnénk ezt személyesen. Hamarosan találkozunk. Még sosem kezdeményeztem. Nem volt vészes, és egyenlőre örülök hogy így történt. :) Lányok hajrá!!
16/lány (ő 19)
17/25 anonim válasza:
"napig/hétig/hónapig"? ez nállam percek kérdése, de mindenkinél más. pl. nekem elég nagy az egom és elég sok az önbizalmam és én tartom magamat a világ leghelyesebb pasiának. még nem volt olyan nő akit nem tudtam megszerezni. de akik félénkebbek és nincs önbizalmuk azoknak 1 hónap, vagy akár 1 év is eltelik hogy lépjenek. csak önbizalom kérdése :D
18/25 anonim válasza:
Jelenleg több mint 6 hónapja próbálkozok....
19/25 D@n válasza:
A lányok általában nem kezdeményeznek, (de jö lenne) valameik barátnőmnél 1-2 évet is vártam anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!