Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonnie kérdése:
Fiúk, titeket zavar ha egy lány kicsit pattanásos?
Figyelt kérdés
Szóval ha egy lány arca szép, szép a szeme , szája stb meg csinos is.Elronthatja az összképet ha egy kicsit pattanásos?2011. okt. 27. 21:51
11/20 anonim válasza:
Ha egy kicsit az, akkor nem. Az elmegy. Velem is előfordul néha. De ha nagyon, hát az már nem annyira szívderítő.
De kozmetikus tényleg tud rajta segíteni.
21F
12/20 anonim válasza:
ha megengednéd ,hogy ráverjem akkor nem zavarna
13/20 anonim válasza:
a kicsit mit jelent? 2-3 db (az nem zavarna) vagy tiszta ragya az arcod (bocs ha nem így van)
kép nélkül nehéz
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! am nem aknés inkább csak miteszerek vannak
2011. okt. 29. 08:55
15/20 anonim válasza:
nekem is így van és mégis azt mondják hogy szép vagyok pedig nem 2-3 van hanem úgy 20 de nem ilyen óriási :)
16/20 anonim válasza:
Na ide figyelj Tisztelt Kérdező! Ha szereted a lányt akkor szerintem nem számít az , hogy aknés az arca. Hidd el MINDENKINEK kijöhet egy - kettő, senki sem tehet róla...
19/20 anonim válasza:
Fú és arra nem gondoltok kedves válaszadók, hogy az akné is betegség? Már pedig bármilyen betegség önhibánkon kívül áll. Undorító dolog így fújgatni.
20/20 anonim válasza:
Emberek. Szerintem ha vki tetszik neked akkor nem azt fogod nézni hogy hány pattanása van. Igaz kitudja. Nem lehetünk tökéletesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!