Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a tökéletes első csók?
Lányok esetében:
Rádőlsz a fiú mellkasára és jól odabújsz hozzá...hirtelen felhajolsz(de azért lassan)..valószínűleg oda fog nézni és akkor tökéletes alkalom :3 Lehet ez egy parkban vagy a suliudvaron focipályán az lényegtelen....kivéve ha a szeméttelepre mentek randizni mert akkor a csók az utolsó ami bárkinek az eszébe jut...:D
Fiúk esetében:
Átöleled a lányt...mélyen a szemébe nézel(ez mind2 nemnél fontos!!) megfogod az arcát és lassan, gyengéden magadhoz húzod és Tá-dám tökéletes alkalom :D
en nekem kimondottan az volt a lsgjobb cyokom mikor a fiu atvett az ölébe majx felalt velem.. utana szembol felvett es a laban a hata mögött osszekullcsoltam:$$es telihold. volt.. es elotte bekultunk ki:)) de erre a csokra tobb mint fel evet vartam.. az elso csokom az meg szilveszterkor volt mikor eloszor mentem diskoba..holnap lesz egy éve :D
15/L
Azt hiszem,a tökéletes első csók mindig a spontaneitásban rejlik.
Több barátom is volt már a 27 évem alatt,de csak 1-2 első csók maradt meg bennem szép emlékként.
Most legutóbb 1,5 hete volt randim (amiből szívből remélem,hogy kapcsolat lesz),azt megelőzően a férfival személyesen is beszélgettünk,illetve facebook-on írtunk.
Szóval az első csókot vele kb.3 hetes ismertség előzte meg,illetve vágyakozás,és mikor eljött a randi estéje,beszélgettünk,jól éreztük magunkat,hosszú,mély pillantásokkal viszont már csigáztuk egymást. :)
Aztán egyszercsak séta közben megállt,felémfordult és átölelt gyengéden,miközben én is hozzásimultam,kérdezte,hogy 'szabad?',és mire kimondtam,hogy 'persze',akkora már gyengéen megcsókolt. :)
Csodálatos volt a pillanat,míg élek,emlékezni fogok rá. :)
Még 1,5 órát csókolóztunk,majd hazavitt,és hála az égnek,nem a szexre hajt,mert találkozgatunk azóta is.
Szóval számomra ilyen a tökéletes csók. :)
Az iskolában, töri óra közben...
Másra úgy sem jó :D
#13.
"..kivéve ha a szeméttelepre mentek randizni.."
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!