Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok segítennétek nekem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok segítennétek nekem? Pasis téma 17L

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval aki cigány 17éves...tudom most mindenki ezért cikizni fog mert én magyar vagyok...de ez a fiú nem olyan mint a többi cigánygyerek,fehér a bőre,rendesen tisztán öltözködik,suliba jár,tanul,szüleiknek cégjeik vannak,és dolgozik mindenki a családból,és a fiún egyáltalán semmiben nem lehet észrevenni,hogy cigány...ugyanolyan mint mink...vélemény?
2011. okt. 27. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az ok h jól öltözködik ápolt meg a szüleik is rendesen dolgoznak stb. stb.... de hidd el vhol vmikor mindenképpen meg fog mutatkozni h ő cigány és nem magyar...
2011. okt. 27. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én személy szerint sose járnék cigánnyal. Hidd el te is előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy nem volt jó választás... Mivel véleményt kértél, gondolom elfogadod a negatívat is.
2011. okt. 27. 19:22
 13/13 Kati88 válasza:
Szia! De miben segítsünk? Hisz jártok és minden rendben, nem?:) Mióta jártok? Hisz ő jóformán már nem is cigány. Csak származásilag..az meg nem számít. És mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, szóval aki azt írt,a hogy elöbb utobb majd kijön benne, annak ne higgy. Ugyanúgy kijöhet az Magyarokból is. Egy-két negatív tulajdonság, simán. Úgyhogy sok boldogságot!:) És alaból ne is törödj mások vélemyénével! Magadnak kell döntened.
2011. okt. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!