Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze sohasem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze sohasem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ennél igazán lehetnének fontosabb dolgaim, de már nem tudom, miért van ez.

Ahányszor csak tetszett valaki, és mondjuk szerettem volna ismerkedni vele, egyszerűen sose sikerült.

Nem értem, miért nem akarnak járni velem?

Legutóbb is tetszett egy srác, úgy tűnt én is neki, most meg utál. Pedig nem csináltam semmit.

És ez már nem az első eset.

Nem vagyok se hülye, se csúnya, csak egy kicsit csalódott.

17/L

2011. okt. 26. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert válogatós vagy, és csak a legjóképűbb pasikat veszed észre.
2011. okt. 26. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
ezek szerint valahol mindig elbaszod, bocsi
2011. okt. 26. 19:30
 3/10 szamóca.. ***** válasza:
100%
egy nőről ordít ha kétségbe van esve, ha be van fordulva a csalódottságtól és a félelemtől hogy nem jön össze valami, és egyáltalán nem előnyös ez számára. ne akard annyira... legyél boldog egyedül, találd meg a saját egyensúlyod, és akkor minden ki fog alakulni.
2011. okt. 26. 19:31
 4/10 Walk With Me ***** válasza:
100%

Mi az, hogy utál, és miért? Nézz magadba, gondolkodj el a dolgokon és talán észreveszel olyan párhuzamokat amik egy bizonyos "hibára" mutatnak.

Én is így vagyok, sosem jött össze eddig egy kapcsolatom sem, és elgondolkodtam rajta, ki elemezgettem tényezőket, körülményeket, és rájöttem a hibákra, hogy hol rontottam el.

2011. okt. 26. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
szamóca. válaszával nagyon egyet értek, másfelől meg tényleg az a lényeg, hogy önmagaddal legyél harmóniában, legyél kiegyensúlyozott, határozott, és legyen elegendő önbizalmad. Ha ezek megvannak, akkor te is egészen meg fogsz változni belsőre, sőt, még külsőre, mert ez nagyban ki fog hatni a kisugárzásodra. Szerintem a kisugárzás a legfontosabb, ami megfog egy embert a másikban. A kisugárzás pedig a belső egyensúlyból és a kellemes külső megjelenésből összegződik. :)
2011. okt. 26. 19:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek! :)
2011. okt. 26. 19:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Talán azért utál, mert valaki mondott rám valami rosszat. Persze ez csak egy tipp.

Suliban szinte mindenki ismer, elég sokan az ellenségüknek tartanak. Nem csináltam semmit, csak egy csaj akivel régen jóban voltam, rengeteg szennyet terjesztett rólam irigységből.

Úgyhogy arról, hogy a suliban ismerkedjek,lemondtam....

2011. okt. 26. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Írj egy privit...:D
2011. okt. 26. 19:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Írok ha gondolod.... :)

Esetleg ha annyit megírnál nekem hány éves vagy és fiú vagy lány?

Csak így kíváncsiságból kérdem.... :P

2011. okt. 26. 19:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Am írtam privit. :D
2011. okt. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!