Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykák! Ha odamegy hozzátok a diszkoba (mondjuk ott vagy mashol) egy csávó mennyire kell hogy tetsszen nektek hogy ne küldjétek el?
nagyon, nagyon nagyon vagy csak kicsit kell hogy bejöjjön a csávó..
szal milyen rátával működik ez nálatok?
hát az a minimum,h nagyon nagyon bejöjjön,mert hát egy jó szórakozóhelyen elég sok jó pasi van,akkor meg miért a középosztállyal állnék le,ha van felsőosztály is...
én így gondolom
D.16L
Hát nálam ez nem mindig a kinézet a legfontosabb. pl ha egy haverom ismerőse akkor tudom, hogy csak jó fej lehet ezért elég annyi is,hogy tetszik. De ha nem ismerem azért nézzen már ki valahogy és bejöjjön úgy stilusra:) mondjuk én általába szoktam adni esélyt az olyan srácoknak is akik nem néznek ki olyan jól. Mert sokszor volt az hogy kellemesen csalódtam:) úgyértem hogy hiába nem volt az a fullos pasi sokkal aranyosabb volt tisztelett tudób stb..:D
Manapság a pasikból hiányzik a tisztelet.:S mert a sok meggondolatlan csitri elsőre oda adja magát:S
16/L
attól függ, hogy mit lehet leolvasni a srácról. Mert ha túl rámenős vagy magabiztos, akkor akár hogy néz ki, nem kell. De ha nem a legszebb kategóriába tartozik, vagy csak nem is szép, de jófej, akkor semmi baj!
A nice guyoknak nincs esélyük nagyon :(
Inkább a visszafogottak tetszenek, bár azok nem járnak bulizni sokat.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!