Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Akik sikertelenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Akik sikertelenek voltatok a csajozásban, de mégis összejött, hogy látattok neki eme nemes feladatnak, mik voltak a legnehezebb lépések?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kb 16 éves koromig így voltam vele. Aztán úgy gondoltam, hogy ez így nem mehet tovább. Igen, nehéz volt először odamenni lányhoz (ez egy buliban volt), de mikor egyre több sikered lesz, egyre nagyobb önbizalmad is és egyre jobb kisugárzásod. És erre buknak a nők :P
2009. máj. 4. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
1-2 jó tanács jól jönne....
2009. máj. 4. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Basszus! Én meg nem merek elmenni bulizni, mert ezekbe a discokba állandóan csak kötegszenek, én meg kicsi vok, hogy megvédjem magam. A vége úgy is az lesz hogy lealáznak.
2009. máj. 4. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem házi buliban próbálkozz..
2009. máj. 4. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ha kiállsz nem égsz be, az h megvernek nem ciki, az a ciki ha nem állsz ki magadér, vagy többebn mentem egyre...
2009. máj. 4. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
egy koncerten berúgtam, mint az albán szamár, és bebizonyítottam, hogy úgy egyébként tök jó arc vagyok. úgy.
2009. máj. 4. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemkell mindenféle silány szórakozóhelyen elpazarolni az időd. A lényeg,hogy ne vedd komolyan az egész ismerkedést. Ne is megismerni akard hanem csak kérd a véleményét, kérdezz tőle valamit a rendezvényről ahol vagy vagy csak simán útbaigazítást. Fel kell fognod hogy az egésznek nincs tétje. Beégek előtte? Éééés? Lehet soha többet nemlátod.

Egy egyszerű mi a véleményed xy fűszerről (boltban fűszerosztály persze) el lehet kellemesen csevegni. Ha nagyon bejön elkéred a számát, ha nem akkor nem.

Ez az egész ismerkedés/flörtölős egy játék amit élvezni kell. A legjobb benne, hogy nincs mit vesztened...

2009. máj. 4. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a "Kulcs a nőkhöz" c. könyvet!

nagyon jó tanácsok vannak benne a csajozáshoz és a párkapcsolat kialakításához.

2009. máj. 5. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kis alkohol előtte segít, nem sok éppen hogy egy kicsi
2009. dec. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!